Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zde tvůj život… / Ta vie est la… - Lucie Tučková, František Štorm, Suzanne Renaud

Zde tvůj život… / Ta vie est la… - Lucie Tučková, František Štorm, Suzanne Renaud

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zde tvůj život… / Ta vie est la… - Lucie Tučková, František Štorm, Suzanne Renaud z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Zde tvůj život… / Ta vie est la… - Lucie Tučková, František Štorm, Suzanne Renaud .

Detailní informace

Sbírka veršů Zde tvůj život… / Ta vie est la… z roku 1922, která má nepopiratelnou hodnotu v tvorbě francouzské básnířky Suzanne Renaudové, je dnes coby celek většině čtenářů neznámá. Jedná se jak o básně - vyznání drahým básníkům, tak otisky francouzské krajiny, v níž se však již podivuhodně zrcadlí i odlesky odlišné, o kterých později básnířka mluvila jako o předtuchách jiných končin, s nimiž se teprve měla seznámit na Vysočině. Prvním česko-francouzským úplným vydáním této sbírky Muzeum literatury / Památník národního písemnictví symbolicky ...navazuje na osudové setkání, které Bohuslavu Reynkovi přinesly verše Suzanne Renaudové. V krásné typografické úpravě a s výtvarným doprovodem Františka Štorma i se čtivým doslovem o téměř neuvěřitelném příběhu této knihy básní se tak symbolicky vydává i Muzeum literatury / Památník národního písemnictví na novou cestu k Petrkovu.

Produkt je výrobek značky Památník Národního Písemnictví ,distribuovaný s EAN kódem 9788087376690.

Procházet zboží z kategorie Média Památník Národního Písemnictví, Knihy Památník Národního Písemnictví.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zde tvůj život… / Ta vie est la… - Lucie Tučková, František Štorm, Suzanne Renaud a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Památník Národního Písemnictví a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Památník Národního Písemnictví najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zde tvůj život… / Ta vie est la… - Lucie Tučková, František Štorm, Suzanne Renaud
Právě si prohlížíte...

340,- Kč