Z hvězdy kruh / The Star Circle + Památníček - kolektiv autorů, Štěpán Malovec, Martin Odehnal

Z hvězdy kruh / The Star Circle + Památníček - kolektiv autorů, Štěpán Malovec, Martin Odehnal
268 268 2144
268,- Kč

Původní cena: 268,- Kč


Hodnocení:


Z hvězdy kruh / The Star Circle + Památníček - kolektiv autorů, Štěpán Malovec, Martin Odehnal z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Z hvězdy kruh / The Star Circle + Památníček - kolektiv autorů, Štěpán Malovec, Martin Odehnal .

Detailní informace

Dvojbalení katalogu výstavy Z HVĚZDY KRUH nejkrásnějších knih Česka, Německa, Polska, Slovenska a Švýcarska a katalogu k soutěži Nejkrásnější české knihy roku 2019 graficky zpracovali Štěpán Malovec & Martin Odehnal. Katalogy, které se doplňují jak vizuálně, tak i obsahově, přináší několik pohledů na soulad obsahu a formy a krásu knihy. Soutěžní katalog ve formě památníčku přináší ucelený přehled nominovaných a vítězů v 55. ročníku souteže o nejlepší knižní design roku, výstavní katalog pak navazuje na komparaci českého designu vystavovanými kn...ihami dalších zastoupených zemí - Německa, Polska, Slovenska a Švýcarska. Publikace kromě fotografií vítězných knih pěti zemí obsahují texty Elišky Boumové, Zdeňka Freislebena, Lukáše Prokopa, Kláry Voskovcové, komentáře porotců a rozhovory se zahraničními organizátory soutěží o nejkrásnější knihy (polské Najpiękniejsze Książki Roku, německé Die Schönsten Deutschen Bücher, švýcarské Les plus beaux livres suisses de l‘année a Najkrajšie knihy Slovenska).

Produkt je výrobek značky Památník Národního Písemnictví ,distribuovaný s EAN kódem 9788087376652.

Procházet zboží z kategorie Média Památník Národního Písemnictví, Knihy Památník Národního Písemnictví.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

49,- Kč
44,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Z hvězdy kruh / The Star Circle + Památníček - kolektiv autorů, Štěpán Malovec, Martin Odehnal a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Památník Národního Písemnictví a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Památník Národního Písemnictví najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Z hvězdy kruh / The Star Circle + Památníček - kolektiv autorů, Štěpán Malovec, Martin Odehnal
Právě si prohlížíte...

268,- Kč