Wavesbury - Slečna podporučík - David Návara

Wavesbury - Slečna podporučík - David Návara
268 268 455
268,- Kč

Původní cena: 268,- Kč


Hodnocení:


Wavesbury - Slečna podporučík - David Návara z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Wavesbury - Slečna podporučík - David Návara .

Detailní informace

Hrabě David Wavesbury, v té době podplukovník Wavesbury, chystá uprostřed znesvářené Indie doprovodit Roberta Clivea na výpravu proti zdrcující přesile. Po ztrátě důstojníka vezme zavděk jakoukoliv náhradou. Mladý podporučík John Ferrel totiž skrývá nejedno tajemství. Ani po návratu domů - již po boku milované Elizabeth - nemá Wavesbury čas těšit se z rodinného štěstí. Líbánky nedopadnou právě podle jejich představ, když se objeví dávný Elizabetin známý, který chce využít dceru rebela pro své politické cíle. Elizabeth čeká nelehká volba. Může b...ýt vůbec ochotna postavit se kvůli svému manželovi za vévodu z Cumberlandu, Řezníka Vysočiny? Ke všemu kolují zvěsti, že na Wavesburyho barbadoské plantáži straší. Hrabě Wavesbury je skeptický ke všemu nadpřirozenému, ale žádost jeho správce o zásah je natolik naléhavá, že si ji nemůže dovolit ignorovat. Když se začnou opakovat útoky na Elizabetin život, Wavesbury je nucen jednat. Nenese nakonec za většinu předchozích událostí odpovědnost jediný neznámý nepřítel? Kdosi v pozadí s vlastními cíli?

Produkt je výrobek značky Jonathan Livingston ,distribuovaný s EAN kódem 9788075511430.

Procházet zboží z kategorie Média Jonathan Livingston, Knihy Jonathan Livingston.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Wavesbury - Slečna podporučík - David Návara a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jonathan Livingston a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jonathan Livingston najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wavesbury - Slečna podporučík - David Návara
Právě si prohlížíte...

268,- Kč