Využij svůj krátký pozemský čas pro krásnou nekonečnost - Gisela Weidner

Využij svůj krátký pozemský čas pro krásnou nekonečnost - Gisela Weidner
214 214 1291
214,- Kč

Původní cena: 214,- Kč


Hodnocení:


Využij svůj krátký pozemský čas pro krásnou nekonečnost - Gisela Weidner z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Využij svůj krátký pozemský čas pro krásnou nekonečnost - Gisela Weidner .

Detailní informace

G. Weidner vydala tuto knihu jako 99letá s pomocí duchovního světa. Rok nato zemřela a několik týdnů poté radostně vzkázala, že se vyplatí žít v souladu s věčnými i konečnými vesmírnými zákony. Ona samotná je tedy dokladem správnosti této knihy. Druhou částí textu je pak vyprodaná kniha Pavly Kašparcové Procitnutí duše s těmito celky: Aktivita ducha, Pozemský život, Cesta k čisté pravdě, Karma a reinkarnace, Cesta k čisté pravdě, Zákony života, Životní síla, Duše a lidský život, Myšlení, Pravda a pochybnosti, Egoismus, Vyšší já, ego, inspirace ...a intuice, Třetí oko, Fatimské proroctví, Vnitřní síla a láska, Otčenáš, Zpěv o lásce

Produkt je výrobek značky Carolus ,distribuovaný s EAN kódem 9788090777828.

Procházet zboží z kategorie Média Carolus, Knihy Carolus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Využij svůj krátký pozemský čas pro krásnou nekonečnost - Gisela Weidner a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Carolus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Carolus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Využij svůj krátký pozemský čas pro krásnou nekonečnost - Gisela Weidner
Právě si prohlížíte...

214,- Kč