Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Výbušná koťátka

Výbušná koťátka

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Výbušná koťátka z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Výbušná koťátka .

Detailní informace

Svižná a velice úsměvná karetní hra postavená na principu Ruské rulety Výbušná koťátka (Exploading Kittens) od autorů Elana Lee, Matthew Inmana a Shane Smalla je historicky nejúspěšnější hra na Kickstarteru, která v roce 2015 změnila historii crowdfundingových kampaní, když na její vznik přispělo přes 219 000 lidí.Hra Výbušná koťátka je kočičí verzí Ruské rulety. Hráči se zde střídají v tazích, během kterých si dobírají karty, dokud takto někdo neobdrží vybuchující koťátko, čímž končí a je vyřazen ze hry. Balíček karet se samozřejmě skládá též ...z karet, které vám umožní se výbuchu vyhnout, například tím, že se budete moci podívat na karty předtím, než si je vezmete, přinutíte protivníka vzít si několik karet najednou či zamícháte balíček. S každou další kartou je hra napínavější a napínavější, protože, jak se jejich počet v dobíracím balíčku snižuje, zvyšuje se zároveň pravděpodobnost, že si doberete koťátko a efektně se vyhodíte do povětří!Vtipné ilustrace s ještě vtipnějšími texty vás pobaví a plně vtáhnou do hry, kterou budete chtít hrát stále dokola. Každá karta je originál.Pravidla hry jsou velice jednoduchá, vysvětlená za pár vteřin.Přidáním dalšího herního balíčku (z přisprostlé verze Výbušných koťátek anebo další klasické verze) navýšíte počet hráčů až na 9.Obsah balení:56 karet1 česká pravidla

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire ,distribuovaný s EAN kódem 3558380057956.

Procházet zboží z kategorie Média Adc Blackfire, Knihy Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

259,- Kč
Detail

Coatl

Použité / Adc blackfire
839,- Kč
Detail
49,- Kč
44,- Kč
Detail
148,- Kč
132,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Výbušná koťátka a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Výbušná koťátka
Právě si prohlížíte...

459,- Kč