Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vražda v kryptě - Irina Shapiro - e-kniha

Vražda v kryptě - Irina Shapiro - e-kniha

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vražda v kryptě - Irina Shapiro - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Vražda v kryptě - Irina Shapiro - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Když se jednoho dne v hrobce středověkého rytíře objeví mrtvola mladého muže, případ padne na obecního konstábla Daniela Haze, který ještě sám vraždu nikdy nevyšetřoval. Podezření okamžitě padne na jediného cizince, který dorazil do vesnice Birch Hill těsně předtím, než došlo ke zločinu, ale časem se tento americký kapitán ukáže jako nečekaný přínos. Jason Redmond, bývalý voják a zkušený chirurg, Danielu Hazovi nejenže ochotně pomůže, ale také za něj ve snaze dopadnout vraha nasadí svůj vlastní život.Redmond s Hazem neznají motiv, nemají... podezřelé ani dostatek stop, ale vraždu musejí vyřešit, než se jeden z nich stane další vrahovou obětí.Historický mystery thriller z druhé poloviny devatenáctého století, který skvěle vykresluje chamtivost, zločin, misogynii, rasismus, aroganci, nenávist a strach z „těch druhých“ v koloniální éře.První kniha ze série Redmond a Haze je zároveň prvním titulem úspěšné autorky přeloženým do českého jazyka.

Produkt je výrobek značky Vendeta.

Procházet zboží z kategorie Média Vendeta, Knihy Vendeta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vražda v kryptě - Irina Shapiro - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vendeta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vendeta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vražda v kryptě - Irina Shapiro - e-kniha
Právě si prohlížíte...

249,- Kč