Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Viktor&Rolf Cover Cover - Boom

Viktor&Rolf Cover Cover - Boom

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Viktor&Rolf Cover Cover - Boom z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Viktor&Rolf Cover Cover - Boom .

Detailní informace

A celebration of the quirky, surprising, and often spectacular work of Dutch fashion designers Viktor & Rolf Conceived and designed by acclaimed graphic designer Irma Boom, this book brings to life the legendary conceptual creations of Dutch duo Viktor & Rolf. Entirely made up of covers, each of which relates to a specific show, with images, sketches, and quotes showcasing that particular collection, it elevates bookmaking to an entirely new level while referencing the dramatic layers that feature in the designers' work. Exploring Viktor & Rolf...'s signature stunning style, this book is the ultimate homage to the spectacle of fashion. Irma Boom is an award-winning Dutch graphic designer and educator, based in Amsterdam. She has designed a large number of books for clients as diverse as OMA/Rem Koolhaas, Chanel and Ferrari. Her books are united by a shared sense of great unconventional beauty.

Produkt je výrobek značky Phaidon ,distribuovaný s EAN kódem 9780714876054.

Procházet zboží z kategorie Média Phaidon, Knihy Phaidon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Viktor&Rolf Cover Cover - Boom a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Phaidon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Phaidon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Viktor&Rolf Cover Cover - Boom
Právě si prohlížíte...

5290,- Kč