Venkovská vražda - Frances Evesham

Venkovská vražda - Frances Evesham
260 260 101
260,- Kč

Původní cena: 260,- Kč


Hodnocení:


Venkovská vražda - Frances Evesham z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Venkovská vražda - Frances Evesham .

Detailní informace

Když člověka dožene jeho minulost, může být i anglická vesnička smrtelně nebezpečná… V krásné malé vesnici na britském venkově jménem Lower Hembrow, kde bydlí lidé normální i poněkud excentričtí, se děje něco divného… Imogen Bishopová se posledních třicet let svého života snažila zapomenout na jednu osudovou noc. Pak je ale její manžel, s nímž se nedávno rozešla, nalezen mrtev na pozemku hotelu, který zdědila po svém otci, a jí se vše začíná znovu vracet.Policejní detektiv v důchodu Adam Hennessy doufal, že povede klidný život jako majitel venk...ovské hospody. Najednou je však zcela zatažen do dramatu, které se odehrává v hotelu naproti přes silnici. Imogen a Adam spolu vytvoří neobvyklý tým a snaží se rozmotat klubko tajemství, vyřešit vraždu a vraha předat do rukou spravedlnosti. Napínavý detektivní román pro fanoušky slečny Marplové, Hercula Poirota či Agathy Raisinové.

Produkt je výrobek značky Dobrádetektivka ,distribuovaný s EAN kódem 9788090871120.

Procházet zboží z kategorie Média Dobrádetektivka, Knihy Dobrádetektivka.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Venkovská vražda - Frances Evesham a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dobrádetektivka a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dobrádetektivka najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Venkovská vražda - Frances Evesham
Právě si prohlížíte...

260,- Kč