Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Velké příběhy jako zdroj duchovní inspirace - Petr Samojský, Anna Hogenová, Susan Loy, Claire MacDonald, Norbert Rácz

Velké příběhy jako zdroj duchovní inspirace - Petr Samojský, Anna Hogenová, Susan Loy, Claire MacDonald, Norbert Rácz

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Velké příběhy jako zdroj duchovní inspirace - Petr Samojský, Anna Hogenová, Susan Loy, Claire MacDonald, Norbert Rácz z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Velké příběhy jako zdroj duchovní inspirace - Petr Samojský, Anna Hogenová, Susan Loy, Claire MacDonald, Norbert Rácz .

Detailní informace

Příběhy… jsou od narození všude kolem nás a v nekonečných variantách. A přesto má tahle bezedná pokladnice podnětů a inspirací zcela jednoduché, snadno rozpoznatelné jádro, staré jako lidstvo samo. Formovaly celé kulturní okruhy, ozřejmují původ lidských společenství, dávají jim kořeny, určují vztahy, spojují s tím, co nás přesahuje. Vypráví o tom, co bylo, a zároveň tím dávají legitimitu a smysl tomu, co je, co bude. Má význam věnovat jim pozornost i dnes. V tomto sborníku pět autorů (Petr Samojský, ČR, Anna Hogenová, ČR, Susan Loy, USA, Clair...e MacDonald, GB, a Norbert Rácz, Rumunsko) představilo různé pohledy na velké příběhy a jejich význam pro dnešní společnost: Jejich roli v našich malých, osobních příbězích; proč je důležité se i dnes vracet ke zdroji vlastní kultury a bytostnému tázání; transcendentalistické znovunalezení významu sepětí s přírodou a jak tento odkaz integrovat do našeho osobního prostoru; alegorii vyhnání z ráje a možnosti pomyslného návratu do něj skrze vstřícné a posilující společenství; a nakonec teologické zamyšlení nad odklonem liberálního náboženství od prožívání příběhů až k jeho současné postupné rehabilitaci prožitku.

Produkt je výrobek značky Unitaria ,distribuovaný s EAN kódem 9788090763012.

Procházet zboží z kategorie Média Unitaria, Knihy Unitaria.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Velké příběhy jako zdroj duchovní inspirace - Petr Samojský, Anna Hogenová, Susan Loy, Claire MacDonald, Norbert Rácz a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Unitaria a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Unitaria najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Velké příběhy jako zdroj duchovní inspirace - Petr Samojský, Anna Hogenová, Susan Loy, Claire MacDonald, Norbert Rácz
Právě si prohlížíte...

152,- Kč