Velká astrologická hra - Ivana Nevrlá

Velká astrologická hra - Ivana Nevrlá
430 430 1893
430,- Kč

Původní cena: 430,- Kč


Hodnocení:


Velká astrologická hra - Ivana Nevrlá z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Velká astrologická hra - Ivana Nevrlá .

Detailní informace

Kniha "Velká astrologická hra" odkrývá pravidla hry, jakou s námi hrají vesmírné síly a my lidé ji nazýváme "lidským osudem." Každý člověk dostává v okamžiku svého narození svou "Mapu poslání" v podobě horoskopu, který tak ukazuje správnou cestu, jaká dává lidskému životu ten pravý smysl a vede ke štěstí, k objevení své prapůvodní moci a síly, svých schopností a dovedností, jaké byly člověku dány a určeny k tomu, aby se stal tvůrcem svého osudu. Posláním je stávat se tím, kým člověk odjakživa je a to podobným způsobem jako i každé semínko rostl...iny ví, co z něj má vyrůst, pokud k tomu dostane tu správnou péči a podmínky, a stejně tak i člověk k naplnění svého poslání potřebuje dary svých hvězd, jaké nosí v sobě, protože "jak nahoře, tak dole." Každý člověk však má i svobodnou vůli zvolit si, zda-li bude tím, kým odjakživa je, a tedy půjde cestou svého poslání, anebo se nechá zmást okolnostmi, kterým propůjčí moc nad svým osudem, jaký se tak promění v boj sám se sebou. Součástí knihy je příloha, skládající se z horoskopu v podobě Mapy, která na první pohled odhaluje témata a životní oblasti, jakých se horoskop týká. V příloze je také kruh, představující dvanáct astrologických znamení, a čtrnáct kartiček s obrázky planet a vesmírných sil, které jako sudičky přináší do života člověka své specifické dary v podobě určitých schopností, dovedností a talentů.

Produkt je výrobek značky Powerprint ,distribuovaný s EAN kódem 9788075685414.

Procházet zboží z kategorie Média Powerprint, Knihy Powerprint.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Velká astrologická hra - Ivana Nevrlá a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Powerprint a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Powerprint najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Velká astrologická hra - Ivana Nevrlá
Právě si prohlížíte...

430,- Kč