Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Velcí šikulové: 7 - 8 let - Kvízy na cesty

Velcí šikulové: 7 - 8 let - Kvízy na cesty

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Velcí šikulové: 7 - 8 let - Kvízy na cesty z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Velcí šikulové: 7 - 8 let - Kvízy na cesty .

Detailní informace

Kniha Velcí šikulové: 7 - 8 let - Kvízy na cesty:
Edice Velcí šikulové přináší inteligentní zábavu pro malé i větší školáky a jejich rodiče. Čtyři knížky kvízů pro děti ve věku 6–10 let obsahující přehledně řazené otázky a odpovědi mají opravdu široký tematický záběr: jazyky, počty, přírodopis, zeměpis, dějepis… Vše samozřejmě vždy přizpůsobené věku, pro který je daný titul určen. Odpověď na každou zadanou otázku si lze ihned zkontrolovat na následujícím listu. Díky zdařilému grafickému zpracování, ikonografickému členění a chytrému uspořá...dání se budete vy i vaše děti v knížkách snadno orientovat.
Příjemný formát vás může doprovázet mimo jiné na cestách, v čekárnách, zkrátka všude tam, kde se velcí šikulové potřebují čas od času nějak smysluplně zabavit! Tyto hry totiž nejsou omezené časem, místem ani počtem hráčů. Je známo, že komunikace a společná hra jsou nejzábavnější a zároveň nejefektivnější formou učení. Naše edice právě takové poznávání a objevování umožňuje…
Začleňte otázky do každodenního programu a kontextu, povídejte si o nich a nad nimi, získané znalosti společně rozvíjejte, vymýšlejte nové úkoly – tvořivosti se meze nekladou. Radujte se z úspěchů a pokroků svých ratolestí a naučte je také, že i nesprávná odpověď bývá příležitostí k novému poznání!

Produkt je výrobek značky Ella & Max ,distribuovaný s EAN kódem 9788087034774.

Procházet zboží z kategorie Média Ella & Max, Knihy Ella & Max.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Velcí šikulové: 7 - 8 let - Kvízy na cesty a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ella & Max a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ella & Max najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Velcí šikulové: 7 - 8 let - Kvízy na cesty
Právě si prohlížíte...

156,- Kč