Varšava 1920 - Adam Zamoyski

Varšava 1920 - Adam Zamoyski
313 313 1420
313,- Kč

Původní cena: 313,- Kč


Hodnocení:


Varšava 1920 - Adam Zamoyski z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Varšava 1920 - Adam Zamoyski .

Detailní informace

V létě 1920 se před branami Varšavy odehrála bitva řadící se svým dějinným významem po bok bitev u Marathonu a Waterloo. Přes své osudové důsledky byl příběh o tom, jak Lenin málem otřásl uspořádáním ustaveným Versailleskou mírovou smlouvou a vnesl bolševismus do západní Evropy, víceméně zapomenut. Uprostřed chaosu ovládajícího nový sovětský stát se Lenin rozhodl pro vývoz bolševické revoluce do Německa, země vyčerpané první světovou válkou. V cestě mu ale stálo Polsko… Bitva, která následovala, byla jedním z nejpřesvědčivějších vítězství v děj...inách válečnictví, v němž byly tanky a letadla převálcovány vířícími masami kozáků a kopiníků na koních. Zdrcující porážka, kterou Leninova vojska utrpěla, donutila Lenina se smířit se zavedením komunismu jen v jedné zemi.

Produkt je výrobek značky Academia ,distribuovaný s EAN kódem 9788020033352.

Procházet zboží z kategorie Média Academia, Knihy Academia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Varšava 1920 - Adam Zamoyski a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Academia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Academia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Varšava 1920 - Adam Zamoyski
Právě si prohlížíte...

313,- Kč