Václav Havel mocný bezmocný ve 20. století - Martin Vopěnka - 11% sleva

-11%
Václav Havel mocný bezmocný ve 20. století - Martin Vopěnka
357 399 191
357,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Václav Havel mocný bezmocný ve 20. století - Martin Vopěnka z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Václav Havel mocný bezmocný ve 20. století - Martin Vopěnka .

Zlevněné zboží

Tento životopis nevypovídá jen o životě Václava Havla a jeho myšlenkovém odkazu, ale také o dějinách střední Evropy ve dvacátém století. Tvoří dokonce jakýsi základ, který by každý žák, student i dospělý mohl a měl znát.Václav Havel je bezesporu nejvýznamnější českou osobností druhé poloviny 20. století a jeho význam daleko přesahuje naše hranice. Jeho život je však také skvělou příležitostí osvětlit naši moderní historii na pozadí dějinných událostí.Autor v knize sleduje obě linie. Na počátku je Václav Havel drobnou figurkou v těžkých dějinnýc...h zkouškách, později se stává slavným dramatikem, avšak zároveň bezmocným disidentem, kterého tehdejší komunistická moc pronásledovala a zavírala. A přesto nad ní nakonec zvítězí a vstoupí do dějin. Obě linie knihy se tak v závěru propojí.Autor text nepřetížil informacemi, naopak, využil své zkušenosti z psaní pro děti a mládež. Díky tomu se jedná o knihu určenou jak mládeži, tak dospělým, ale vhodnou také jako doplněk výuky naší moderní historie. V neposlední řadě čtenáři díky ní lépe pochopí podstatu komunismu i každé diktatury, i možnosti jednotlivce žít za všech okolností pravdivý a autentický život.Cestu k porozumění době, Havlovi i dějinám zde dláždí výstižné ilustrace Evy Bartošové.

Produkt je výrobek značky Práh ,distribuovaný s EAN kódem 9788072529278.

Procházet zboží z kategorie Média Práh, Knihy Práh.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Václav Havel mocný bezmocný ve 20. století - Martin Vopěnka a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Práh a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Práh najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Václav Havel mocný bezmocný ve 20. století - Martin Vopěnka
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

357,- Kč