Umělecké řemeslo/Užité umění - Jan Mergl, Jindřich Mleziva, Lenka Merglová Pánková, Ludmila Kotorová

Umělecké řemeslo/Užité umění - Jan Mergl, Jindřich Mleziva, Lenka Merglová Pánková, Ludmila Kotorová
725 725 2121
725,- Kč

Původní cena: 725,- Kč


Hodnocení:


Umělecké řemeslo/Užité umění - Jan Mergl, Jindřich Mleziva, Lenka Merglová Pánková, Ludmila Kotorová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Umělecké řemeslo/Užité umění - Jan Mergl, Jindřich Mleziva, Lenka Merglová Pánková, Ludmila Kotorová .

Detailní informace

Publikace vypráví příběh vzniku a rozvoje sbírky uměleckého řemesla a užitého umění, která je jedním z nejstarších a nejvýznamnějších souborů uměleckoprůmyslové tvorby v Čechách. Dnes je tato velká kolekce součástí sbírek Západočeského muzea v Plzni. Autoři textů zároveň čtenáři předkládají 100 pečlivě vybraných předmětů reprezentujících široké spektrum uměleckořemeslných činností - práce z keramiky, porcelánu, skla, drahých i obecných kovů, ale i výrobky orientální provenience či antického období. Často unikátní předměty udivují jedinečným mis...trovstvím proslulých, neznámých či anonymních tvůrců, v jejichž způsobu zpracování materiálů se odrážejí jednotlivé stylové proudy a představují historicky cenné doklady doby svého vzniku.

Produkt je výrobek značky Západočeské Muzeum V Plzni ,distribuovaný s EAN kódem 9788072471850.

Procházet zboží z kategorie Média Západočeské Muzeum V Plzni, Knihy Západočeské Muzeum V Plzni.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Umělecké řemeslo/Užité umění - Jan Mergl, Jindřich Mleziva, Lenka Merglová Pánková, Ludmila Kotorová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Západočeské Muzeum V Plzni a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Západočeské Muzeum V Plzni najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Umělecké řemeslo/Užité umění - Jan Mergl, Jindřich Mleziva, Lenka Merglová Pánková, Ludmila Kotorová
Právě si prohlížíte...

725,- Kč