U severní zdi - Petra Klabouchová - e-kniha

U severní zdi - Petra Klabouchová - e-kniha
329 329 187
329,- Kč

Původní cena: 329,- Kč


Hodnocení:


U severní zdi - Petra Klabouchová - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným U severní zdi - Petra Klabouchová - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Přišel čas platit účty za padesátá léta. Tajemný Muž s dírou v srdci si nese životem nezhojené jizvy na těle i na duši. Dávný zločin, který ho v dětství připravil o rodinu, nebyl nikdy potrestán. Všichni už zapomněli nebo se o to usilovně snaží. Až na něj. A čím víc se blíží jeho vlastní konec, tím naléhavěji jako přízraky z hloubi hromadných hrobů Ďáblického hřbitova vystupují příběhy dětských obětí komunistického režimu. V léčebně dlouhodobě nemocných pomáhá Ošetřovatelka umírajících svým pacientům v posledních chvílích jejich pozemské...ho života. S novou klientkou však do ústavu přichází i něco, co je mimo možnosti chápání zdejšího personálu. Bude nutné z léčebny nebo ze svědomí stařečků, kteří tají temnou minulost, vymítat ďábla? Od autorky bestselleru Prameny Vltavy ––– Román je možné číst jako detektivku, i když bez detektiva a bez vyšetřování. Místo nich je tu „mstitel“, který ani po všech těch letech nezapomněl, neodpustil a společně se čtenáři pomalu odhaluje osudy skryté pod náhrobky Ďáblického hřbitova.— Petra Klabouchová, autorka Slova Klabouchovou poslouchají stejně jako větší větné celky, komprimované do malých kapitol. Ty se pak složitě, ale účelně mísí v čase. Časté skoky v ději přitom nejsou čtenářsky náročné, naopak přispívají k dramatičnosti. Je lahůdka být v českých poměrech svědkem tak suverénně zvládnutého vypravěčství.— Aleš Palán o románu Prameny Vltavy, Aktuálně.cz

Produkt je výrobek značky Host.

Procházet zboží z kategorie Média Host, Knihy Host.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

U severní zdi - Petra Klabouchová - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Host a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Host najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

U severní zdi - Petra Klabouchová - e-kniha
Právě si prohlížíte...

329,- Kč