Tři poloviny Ino Moxa a další amazonští čarodějové - César Calvo - 10% sleva

-10%
Tři poloviny Ino Moxa a další amazonští čarodějové - César Calvo
402 449 159
402,- Kč

Původní cena: 449,- Kč


Hodnocení:


Tři poloviny Ino Moxa a další amazonští čarodějové - César Calvo z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Tři poloviny Ino Moxa a další amazonští čarodějové - César Calvo .

Zlevněné zboží

Kniha Tři poloviny Ino Moxa a další amazonští čarodějové je vrcholným románovým dílem slavného peruánského spisovatele Césara Calva, který je považován za jednoho z největších hispanoamerických básníků a vypravěčů. Ústředním tématem je výprava hlavního hrdiny za náčelníkem Amawaků Ino Moxem do hloubi pralesa. Jde o jakousi iniciační cestu do nitra lidské duše a do hlubin magického vědění, kde září věčné světlo dávného poznání, které bylo hrubě narušeno násilným střetem dvou civilizací. Šamanské praktiky a nauky nejsou ve vyprávění brány jako vý...zva k návratu do minulosti, ale spíše jako pootevřená alternativní brána k léčbě těla i ducha moderního člověka. César Calvo jako zkušený básník využil při popisu halucinačních stavů, které se prolínají celou knihou, svých poetických dovedností, aby proměnil vize ve slova a proměnlivé obrazy ve sled libozvučných celků, jež se nedají uchopit naším racionálním myšlením.

Produkt je výrobek značky Dokořán ,distribuovaný s EAN kódem 9788076750906.

Procházet zboží z kategorie Média Dokořán, Knihy Dokořán.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

205,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Tři poloviny Ino Moxa a další amazonští čarodějové - César Calvo a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dokořán a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dokořán najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tři poloviny Ino Moxa a další amazonští čarodějové - César Calvo
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

402,- Kč