Trestní zákoník a trestní řád s poznámkami a judikaturou - Jiří Jelínek

Trestní zákoník a trestní řád s poznámkami a judikaturou - Jiří Jelínek
1 683 1 683 1344
1 683,- Kč

Původní cena: 1 683,- Kč


Hodnocení:


Trestní zákoník a trestní řád s poznámkami a judikaturou - Jiří Jelínek z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Trestní zákoník a trestní řád s poznámkami a judikaturou - Jiří Jelínek .

Detailní informace

Deváté, aktualizované vydání legendární publikace, zpracované podle právního stavu k 1. září 2022, reaguje na četné novelizace a nově publikovanou judikaturu. Poznámky k trestnímu zákoníku a trestnímu řádu přispívají k rychlé orientaci v obsahu a smyslu příslušného ustanovení. Jaké změny přináší aktuální vydání trestních kodexů? Především se zdvojnásobilo peněžité vyjádření rozsahu škody způsobené trestným činem a byl zaveden nový druh trestu zákaz držení a chovu zvířat. Nově se při ukládání trestů přihlíží k postoji pachatele v trestním řízení..., byl zakotven institut prohlášení viny a byly rozšířeny možnosti využití dohody o vině a trestu. Jednotlivých změn je však mnohem více. Uváděné judikáty jsou vybrány zejména ze sbírek Nejvyššího a Ústavního soudu. Součástí publikace jsou i předpisy souvisící – zákon o soudnictví ve věcech mládeže, zákon o trestní odpovědnosti právnických osob a advokátní tarif, vše ve znění k 1. září 2022. Publikace je oblíbenou pomůckou pro práci soudců, přísedících, státních zástupců, policistů, kriminalistů, advokátů, firemních právníků a ostatních pracovníků právní praxe.

Produkt je výrobek značky Leges ,distribuovaný s EAN kódem 9788075026378.

Procházet zboží z kategorie Média Leges, Knihy Leges.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Trestní zákoník a trestní řád s poznámkami a judikaturou - Jiří Jelínek a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Leges a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Leges najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Trestní zákoník a trestní řád s poznámkami a judikaturou - Jiří Jelínek
Právě si prohlížíte...

1683,- Kč