Toulky rodem Nedbálkových - Karel Nedbálek, Karel Nedbálek ml.

Toulky rodem Nedbálkových - Karel Nedbálek, Karel Nedbálek ml.
179 89 2307
179,- Kč

Původní cena: 89,- Kč


Hodnocení:


Toulky rodem Nedbálkových - Karel Nedbálek, Karel Nedbálek ml. z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Toulky rodem Nedbálkových - Karel Nedbálek, Karel Nedbálek ml. .

Detailní informace

Předkládaná kniha je doplněnou a rozšířenou publikací navazující na předcházející "Kronika rodu Nedbálkových". Vedle obce Březová je z důvodů historických souvislostí je zpracována také historie obcí nejbližšího okolí, a to správní obce Veselá, Klečůvka a Želechovice nad Dřevnicí. Byly také zařazeny tradiční kuchařské recepty rodiny. Pro odlišení od první knihy je změněn název na "Toulky rodokmenem Nedbálkových." Kniha je strukturálně rozdělena do tří kapitol. První kapitola obsahuje obecné informace, historické události a význačná místa pro vš...echny dotčené obce, které mají nějaký vztah k rodu Nedbálkových. Ve druhé kapitole je popsáno 11 generací rodu. Třetí kapitola se zabývá spřátelenými rodinami a přihlíží také k ženské linii rodu. Některá vyprávění o rodinných tradicích byla natolik zajímavá, že jsou také uvedena. Jako zkazky o šlechtickém předkovi rodu, zázračnému uzdravení jednoho z předků, o selské rebelii. Kniha popisuje JZD Slušovice jako dílo doc. Ing. Františka Čuby, CSc., příbuzného rodu přes ženskou linii. Jsou popsány také mince, vydané v době, kdy se narodil přímý předek rodiny Nedbálkových. Autor se snažil u každé mince (a tedy také u každého předka) vykreslit patřičnou dobu vládnoucího panovníka, kdy předek žil a měnový systém za posledních 300 let. Autor se zabývá odhady nemovitostí a je zde nástin výpočtu, kolik by stal nyní Slušovský kostel.

Produkt je výrobek značky čibe,advokátní Kancelář K. Nedbálek ,distribuovaný s EAN kódem 9788027084586.

Procházet zboží z kategorie Média čibe,advokátní Kancelář K. Nedbálek, Knihy čibe,advokátní Kancelář K. Nedbálek.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Rej Masek - Karel Nedbálek

čibe,advokátní kancelář k. nedbálek
197,- Kč
Detail

Osudové kruhy - Vendula Budilová

čibe,advokátní kancelář k. nedbálek
199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Toulky rodem Nedbálkových - Karel Nedbálek, Karel Nedbálek ml. a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce čibe,advokátní Kancelář K. Nedbálek a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku čibe,advokátní Kancelář K. Nedbálek najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Toulky rodem Nedbálkových - Karel Nedbálek, Karel Nedbálek ml.
Právě si prohlížíte...

179,- Kč