Toulky Bosnou, Albánií, Řeckem - Jiří Kostúr - e-kniha

Toulky Bosnou, Albánií, Řeckem - Jiří Kostúr - e-kniha
179 179 202
179,- Kč

Původní cena: 179,- Kč


Hodnocení:


Toulky Bosnou, Albánií, Řeckem - Jiří Kostúr - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Toulky Bosnou, Albánií, Řeckem - Jiří Kostúr - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Anotace E-kniha Toulky Bosnou, Albánií a Řeckem - nový cestovatelský výboj autora s kamošem z undergroundu Skalákem a jeho ženou Šárkou za asistence jejich čuby feny boxera Silony. Mimo zmíněné země jsme protáhli ještě tranzitně Rakousko a Maďarsko, dvakrát se ocitli v Chorvatsku a do Albánie jsme projeli Černou Horu. V Bosně jsme navštívili tzv. „Piramide“, údajně starší a větší než pyramidy v Egyptě a taky si šoupli poutní Meždugorje, ale autor neznaboh se na plahočení desetiproudovou vyšlapanou poutníckou dálnicí vybodl a přenechal je...jí výstup svým kolegům. Moc obdivu za to od nich nesklidil. Potkali nás i noc-ležné peripetie: v Bosně jsem platil pokutu, že si dovoluji spát v autě a v Chorvatsku nás vyhodili s oběma vozidly z parkoviště před penzionem, kde jsme se v podstatě nacházeli sami a park plac měl rozlohu skoro Karlova náměstí. To byla jediná negativa: Albánie, země milionu bunkrů z éry Envera Hodži je v podstatě příjemná destinace, nikdo nás tu nepřepadl a neodstřelil samopalem jako nedávnou českou dvojici. Je v ní řada antických památek Butrint, Apolonia, jako generálka před starověkem Řecka. Přírodní parádou je vodní vývěr „Modré oko“, který se seznámil i s mou odvážnou tělesnou konstitucí. Co říci k Řecku? Namátkou pár názvů: Ioannina, Arta, Dodoni, na Peloponesu: Olympia, Mystras, Sparta, poloostrov Mani, skála Monemvasia, pak Mykény, Korint, Atény, Delfy, Meteora, Soluň, poloostrov Athos atd. Zážitků byla halda a i vztahové šťouchance a srandy jako vždycky. Cestopis je vybaven víc jak 300 fotografií.

Produkt je výrobek značky Jiří Kostúr ,distribuovaný s EAN kódem 9788088139096.

Procházet zboží z kategorie Média Jiří Kostúr, Knihy Jiří Kostúr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Toulky Bosnou, Albánií, Řeckem - Jiří Kostúr - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jiří Kostúr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jiří Kostúr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Toulky Bosnou, Albánií, Řeckem - Jiří Kostúr - e-kniha
Právě si prohlížíte...

179,- Kč