Tom Clancy: V oku bouře - Mike Maden

Tom Clancy: V oku bouře - Mike Maden
Tom Clancy: V oku bouře - Mike Maden
Tom Clancy: V oku bouře - Mike Maden
Tom Clancy: V oku bouře - Mike Maden
399 399 950
399,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Tom Clancy: V oku bouře - Mike Maden z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Tom Clancy: V oku bouře - Mike Maden .

Detailní informace

Další díl slavné série Tom Clancy Hlavní hrdina příběhu, Jack Ryan Jr., se v nejnovějším románu slavné série ocitá v předních liniích kybernetické války, a to přímo uprostřed vražedné tropické bouře. Bývalý americký senátor Weston Rhodes, předseda vážené společnosti Marine Aerospace, má problém a čelí krizovému rozhodnutí. Obrátí se na Hendley Associates, firmu, kde pracuje jeho starý známý Paul Brown, a požádá ho o pomoc. Co ovšem Rhodes ani Brown nevědí, je skutečnost, že Hendley Associates je jen zástěrkou pro Campus, přísně tajnou americkou... zpravodajskou agenturu, pro niž pracuje i Jack Ryan Jr., syn amerického prezidenta. Brown s Ryanem jsou Rhodesem vyslaní na účetní audit jedné singapurské společnosti. Paul nemá o Jackově tajné identitě ani tušení, a Jack zase neví, že Rhodes pověřil Browna tajnou misí, kterou mu zadala přímo CIA. Brown však při plnění svého úkolu čirou náhodou objeví děsivé tajemství a odhalí plán na zničení světové ekonomiky. Společně se pak Ryan s Brownem ocitnou v závodu s časem, aby zabránili globální katastrofě, a to i za cenu svého vlastního života.

Produkt je výrobek značky Vendeta ,distribuovaný s EAN kódem 9788075855572.

Procházet zboží z kategorie Média Vendeta, Knihy Vendeta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tom Clancy: V oku bouře - Mike Maden a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vendeta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vendeta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tom Clancy: V oku bouře - Mike Maden
Právě si prohlížíte...

399,- Kč