Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TimeLine - Události

TimeLine - Události

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TimeLine - Události z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným TimeLine - Události .

Detailní informace

Timeline - Události Jednoduchá vědomostní karetní hra v praktické plechové krabičce! „Když vypukl velký požár Říma, byl již Julius Caesar jmenován císařem? Začala v té době již stavba Velké čínské zdi? Odehrála se ve stejné době Kalifornská zlatá horečka?“ Hráči se snaží správně poskládat karty historických událostí do časové osy podle toho, kdy k daným událostem skutečně došlo. Střídají se v tazích a na časovou osu postupně přidávají kartičky s různými událostmi, které se zapsaly do světové historie. A to už od počátku dějin až po nejnovější s...oučasnost. Myslíte si, že je to snadné? Kdepak, asi budete dost často překvapeni jak dávné nebo naopak nedávné jednotlivé události mohou být. Prostě čas běží hrozně rychle. Na každé kartě je z obou stran vyobrazena nějaká událost s tím, že na jedné z nich je také připsáno datum, kdy k události došlo. Každý hráč obdrží na začátku hry 4 karty a jeho úkolem je postupně karty vyskládat na stůl ve správné posloupnosti na časové ose. Cílem hry je zbavit se všech karet tím, že je správně umístí. Ve hře se perfektně pojí zábava se vzděláváním či opakováním dějepisu. Hru lze udělat ještě zábavnější přidáním karet z jiných edicí Timeline. Karty jsou zabaleny v plechové krabičce, díky čemuž lze vzít hru kamkoliv s sebou, aniž by se karty poničily. Obsah balení: 55 karet v plechové krabičce česká a slovenská pravidla

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire ,distribuovaný s EAN kódem 3558380067641.

Procházet zboží z kategorie Média Adc Blackfire, Knihy Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

259,- Kč
Detail
1 539,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

TimeLine - Události a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TimeLine - Události
Právě si prohlížíte...

189,- Kč