Testy 2023-2024 z českého jazyka pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ - Petra Adámková, Šárka Dohnalová, Markéta Buchtová

Testy 2023-2024 z českého jazyka pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ - Petra Adámková, Šárka Dohnalová, Markéta Buchtová
237 237 732
237,- Kč

Původní cena: 237,- Kč


Hodnocení:


Testy 2023-2024 z českého jazyka pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ - Petra Adámková, Šárka Dohnalová, Markéta Buchtová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Testy 2023-2024 z českého jazyka pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ - Petra Adámková, Šárka Dohnalová, Markéta Buchtová .

Detailní informace

Publikace je určena žákům 5. a 7. tříd, kteří se hlásí na víceletá (osmiletá a šestiletá) gymnázia. Poskytuje jim základní informace, tipy a doporučení k jednotlivým přijímacím zkouškám a obsahuje více než 500 úloh na procvičení znalostí a dovedností potřebných k přijímačkám, což je dostatečný počet úloh k přípravě. Naleznete zde testové úlohy rozdělené podle oblastí českého jazyka (porozumění textu, slohová výchova, pravopis, slovní zásoba, skladba, tvarosloví, literární výchova), s jejichž pomocí si žáci mohou důkladně otestovat dílčí znalost...i a zjistit, která oblast jim případně činí potíže. S publikací mají žáci k dispozici 10 cvičných didaktických testů ve třech úrovních obtížnosti, které byly zpracovány podle ostrých testů zadaných u přijímacích zkoušek v roce 2020 a 2021, s přihlédnutím k ostrým testům zadaným v roce 2022. Titul je sestaven podle Specifikací požadavků zveřejněných Centrem pro zjišťování výsledků vzdělávání (CZVV, dříve CERMAT) z roku 2021. Publikaci vydáváme pravidelně a každé další vydání obsahuje nové testové úlohy, aby žáci i učitelé měli k dispozici aktuální typy úloh pro cílenou přípravu na přijímací zkoušky. Na webových stránkách www.didaktis.cz je k titulu k dispozici zdarma ke stažení sada záznamových archů pro zápis řešení testů.

Produkt je výrobek značky Didaktis ,distribuovaný s EAN kódem 9788073584078.

Procházet zboží z kategorie Média Didaktis, Knihy Didaktis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Testy 2023-2024 z českého jazyka pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ - Petra Adámková, Šárka Dohnalová, Markéta Buchtová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Didaktis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Didaktis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Testy 2023-2024 z českého jazyka pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ - Petra Adámková, Šárka Dohnalová, Markéta Buchtová
Právě si prohlížíte...

237,- Kč