Tattoos & Tequila - Vince Neil, Mike Sagar

Tattoos & Tequila - Vince Neil, Mike Sagar
447 447 485
447,- Kč

Původní cena: 447,- Kč


Hodnocení:


Tattoos & Tequila - Vince Neil, Mike Sagar z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Tattoos & Tequila - Vince Neil, Mike Sagar .

Detailní informace

Tattoos & Tequila je výbušná biografie jedné z nejznámějších amerických kapel - Mötley Crüe. Mötley Crüe vznikli v Los Angeles v roce 1981 a od té doby se s devíti studiovými alby a více než 80 miliony prodaných alb stali jednou z nejprodávanějších a notoricky známých heavymetalových kapel v Americe. Koncem 80. let sklidili obrovský úspěch se svou směsí heavy metalu a glam rocku, přičemž "glam" vzhled zpěváka Vince Neila dokonce údajně inspiroval hit skupiny Aerosmith "Dude (Looks Like A Lady)". V roce 1992 Neil opustil kapelu, aby se věnoval s...ólové kariéře, než se pak v roce 1997 vrátil. Od roku 2000 si kapela dala pauzu, ale v roce 2004 se dala znovu dohromady. V knížce Tattoos & Tequila zaznamenává Vince Neil své osobní zkušenosti jako zpěvák a frontman Mötley Crüe a dobu její existence jako účastník reality show. Mötley Crüe byla kapela, která vždy žila podle typické představy o rock'n'rollovém životním stylu, a právě to na základě osobní zkušenosti zachytil Neil, který otevřeně píše o boji kapely s drogami, alkoholem a zákonem. Sem patří i incidenty, jako je téměř smrtelné předávkování baskytaristy Nikkiho Sixxe heroinem v roce 1987. Neil také podrobně popisuje svá dosavadní manželství a dojemně píše o úmrtí dcerky Skylar na rakovinu v roce 1995. Výsledkem je přesvědčivý pohled na kapelu a na muže, který v průběhu kariéry zažil nespočet úspěchů i pádů. Film Hnüs o impozantním vzestupu skupiny na vrchol rockové scény 80. let byl do kin uveden v roce 2019. Vince Neil, narozený v roce 1961, je zpěvákem americké metalové skupiny Mötley Crüe. Vystupuje již více než 25 let, a to jak s Mötley Crüe tak i sólově. Neil také založil nadační fond Skylar Neil Memorial Fund s cílem zvýšit povědomí a podpořit financování léčby dětských chorob. V současné době žije v Kalifornii. Mike Sagar je autor bestsellerů a oceněný reportér, který během let, kdy působil jako externí redaktor v časopisu Rolling Stone, úzce spolupracoval s gonzo novinářem Hunterem S. Thompsonem. Se svým synem žije v La Jolla, CA.

Produkt je výrobek značky Volvox Globator ,distribuovaný s EAN kódem 9788075117229.

Procházet zboží z kategorie Média Volvox Globator, Knihy Volvox Globator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tattoos & Tequila - Vince Neil, Mike Sagar a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Volvox Globator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Volvox Globator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tattoos & Tequila - Vince Neil, Mike Sagar
Právě si prohlížíte...

447,- Kč