Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tales From The Umbrella Academy 1 : You Look Like Death - Gerard Way

Tales From The Umbrella Academy 1 : You Look Like Death - Gerard Way

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tales From The Umbrella Academy 1 : You Look Like Death - Gerard Way z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Tales From The Umbrella Academy 1 : You Look Like Death - Gerard Way .

Detailní informace

The first Umbrella Academy spin off series!Umbrella Academy creators Gerard Way and Gabriel Bá are joined by Way's Killjoys cowriter Shaun Simon (Collapser, Electric Century) and artist INJ Culbard (Everything, At the Mountains of Madness), for a supernatural adventure featuring the breakout character from the hit Netflix show, now on Season 3!When 18-year-old Klaus gets himself kicked out of the Umbrella Academy and his allowance discontinued, he heads to a place where his ghoulish talents will be appreciated--Hollywood. But after a magical hi...gh on a stash stolen from a vampire drug lord, Klaus needs help, and doesn't have his siblings there to save him.Collecting issues #1-#6 of the first Umbrella Academy spinoff miniseries, with a foreword by Robert Sheehan, portrayer of Klaus in the hit Netflix series!

Produkt je výrobek značky Dark Horse Comics ,distribuovaný s EAN kódem 9781506719108.

Procházet zboží z kategorie Média Dark Horse Comics, Knihy Dark Horse Comics.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tales From The Umbrella Academy 1 : You Look Like Death - Gerard Way a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dark Horse Comics a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dark Horse Comics najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tales From The Umbrella Academy 1 : You Look Like Death - Gerard Way
Právě si prohlížíte...

499,- Kč