Tahle kniha vám možná zachrání život - Graham Lawton - e-kniha

Tahle kniha vám možná zachrání život - Graham Lawton - e-kniha
199 199 928
199,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Tahle kniha vám možná zachrání život - Graham Lawton - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Tahle kniha vám možná zachrání život - Graham Lawton - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Všichni chceme být zdravější, silnější a dožít se co nejvyššího věku, ale které metody opravdu fungují? Zapomeňte na divoké módní diety a fitness programy celebrit. Vědecký publicista Graham Lawton, který sám sebe označuje za obtloustlého líného flákače a živoucí důkaz toho, že člověk nemusí být posedlý cvičením, aby byl rozumně zdravý a v kondici, přináší nový pohled na zdraví, výživu a životní styl. Odděluje fakta od výmyslů a kriticky se vypořádává s množstvím matoucích informací a senzacechtivých mediálních titulků. Na základě nejnov...ějších vědeckých poznatků odhaluje pravdu o dietách, stravování, drogách, deseti tisících kroků denně, slanině, počítání kalorií, kávě, mléčných výrobcích, spánku, vláknině, kocovině, soli, cukru, kardiu, opalovacích krémech, vitaminech a mnohém dalším. Tahle kniha je plná nejnovějších výzkumů, převratných poznatků a užitečných rad a díky tomu vám možná opravdu zachrání život. „Vědecký novinář, patří mezi kmenové autory a komentátory časopisu New Scientist. Je autorem knih The Origin of (Almost) Everything (Původ (téměř) všeho, 2016) a This Book Could Save Your Life (Tahle kniha vám možná zachrání život, 2020). Vystudoval biochemii a vědeckou komunikaci na Královské univerzitě v Londýně. Za svoji publikační činnost získal několik ocenění. Žije v Londýně.“ Petr Koubský, redaktor Deníku N

Produkt je výrobek značky N Media A.s..

Procházet zboží z kategorie Média N Media A.s., Knihy N Media A.s..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tahle kniha vám možná zachrání život - Graham Lawton - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce N Media A.s. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku N Media A.s. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tahle kniha vám možná zachrání život - Graham Lawton - e-kniha
Právě si prohlížíte...

199,- Kč