Svit temnoty - Paula McLainová - e-kniha - 69% sleva

-69%
Svit temnoty - Paula McLainová - e-kniha
99 319 4
99,- Kč

Původní cena: 319,- Kč


Hodnocení:


Svit temnoty - Paula McLainová - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Svit temnoty - Paula McLainová - e-kniha .

Zlevněné zboží

eBook:,Anna Hartová je ostřílená detektivka s temnou minulostí i přítomností žijící v San Franciscu, kde pátrá po pohřešovaných dětech. Poslední, ne-li největší životní zvrat ji dostane na kolena a vyhledá útočiště v nedalekém městečku Mendocino, kde strávila nejpodstatnější část svého dětství. Doufá v návrat k poklidným vzpomínkám, kde bude moct prchnout před svým žalem, ale hned po svém příjezdu se v ní probudí její vyšší instinkt – zachraňovat. Dozvídá se totiž, že se pohřešuje místní dívka, která jí až děsivě připomíná klíčový moment z děts...tví, kdy jedna nevyřešená vražda navždy změnila celou komunitu městečka. Neodolá svému volání a plnou silou se pustí do případu, který toho odhalí mnohé nejen o samotném městečku a ztracené dívce, ale i jí samotné. Minulost se začne slévat s přítomností a opět musí čelit násilné stránce lidské duše i svým osobním útrapám.

Produkt je výrobek značky Vendeta.

Procházet zboží z kategorie Média Vendeta, Knihy Vendeta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Svit temnoty - Paula McLainová - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vendeta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vendeta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Svit temnoty - Paula McLainová - e-kniha
Právě si prohlížíte... - 69% sleva

99,- Kč