Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Štvanice na orly - Ben Kane

Štvanice na orly  - Ben Kane

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Štvanice na orly - Ben Kane z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Štvanice na orly - Ben Kane .

Detailní informace

Volné pokračování historického románu o bitvě v Teutoburském lese Orlové ve válce. Píše se rok 14. Germánským kmenům pod vedením náčelníka Cherusků Arminia se podařilo vlákat do pasti a zmasakrovat více než čtrnáct tisíc mužů ze tří římských legií, jimž velel Publius Quinctilius Varus. Byla to největší porážka, jakou kdy Římané utrpěli, a aby byla zkáza dokonána, přišli také o tři drahocenné symboly legií – zlaté orly. Římané se s porážkou nehodlají smířit, touží po odplatě a doufají, že získají vzácné zástavy zpět. Pomstít by se chtěl i centur...ion Tullus, který s hrstkou svých legionářů tehdejší útok Germánů jako zázrakem přežil. Tullus a jeho druhové se tedy znovu vracejí na místo činu a otvírá se před nimi možnost pomstít se Germánům a získat orly zpět. Dobře vědí, že to bude lítý boj, protože i tentokrát se proti nim postaví nebezpečný a proradný Arminius v čele tisíců nenávistných Germánů, odhodlaných rozdrtit římskou armádu i podruhé. Podaří se Tullovi a jeho druhům přežít líté boje s germánskými kmeny i tentokrát a vrátí římské legii její chloubu?

Produkt je výrobek značky Vyšehrad ,distribuovaný s EAN kódem 9788074298905.

Procházet zboží z kategorie Média Vyšehrad, Knihy Vyšehrad.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Štvanice na orly - Ben Kane a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vyšehrad a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vyšehrad najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Štvanice na orly - Ben Kane
Právě si prohlížíte...

139,- Kč