Strhující příběh lidstva - Helena Pejšová

Strhující příběh lidstva - Helena Pejšová
215 215 385
215,- Kč

Původní cena: 215,- Kč


Hodnocení:


Strhující příběh lidstva - Helena Pejšová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Strhující příběh lidstva - Helena Pejšová .

Detailní informace

Naše smysly, ač dokonalé, nám filtrují informace. A tak si nejsme vědomi, že na jiné frekvenci pulzují životy obyvatel různých planet a sluncí nebo že o pozemskou přírodu a rovněž i o nás pečují neviditelné bytosti. Někteří je dokonce vidí či slyší. Za určitých předpokladů můžeme i my. Víte, jak nádherný by byl dějepis, kdybychom se v něm dozvěděli, odkud jsme přišli, proč žijeme na Zemi a kam se vrátíme? Že pozemský život je náročný, protože když se některé historické, nám známé postavy vracely do původního domova, tak to ve svém prvním hmotné...m životě nezvládly a jak to s nimi dopadlo? Jaké ponaučení si z toho máme vzít? Vy, čtenáři našich knih, máte za sebou životů na Zemi víc a také jste již vcelku informovaní, a to by bylo, aby se nám jej tentokrát nepodařilo zvládnout! To by se pak atmosféra v naší společnosti měnila! Nejen v naší české kotlině. V knize se seznámíte s věčnými i konečnými zákony. Ty druhé platí pro ty nepoučitelné, kteří se musí učit prožitkem, nepříjemným. Také se začtete do tzv. jemnohmotné biologie. Seznámíte se s orgány, které sice nevidíte, ale jejichž nefunkčnost či omezená činnost bolí. Někdy velmi. A ještě se třeba dozvíte, jak správně usnout nebo kdy se dostavuje strach a stres a co s tím dělat. Zkrátka nabízený text jde k jádru věci, protože každý chce být zdravý a šťastný. Kvalitní informace jsou prvním předpokladem. V této knize je najdete.

Produkt je výrobek značky Carolus ,distribuovaný s EAN kódem 9788090777811.

Procházet zboží z kategorie Média Carolus, Knihy Carolus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Strhující příběh lidstva - Helena Pejšová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Carolus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Carolus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Strhující příběh lidstva - Helena Pejšová
Právě si prohlížíte...

215,- Kč