Štěstí na kolečkách - Vladimír Syrovátka

Štěstí na kolečkách - Vladimír Syrovátka
103 103 135
103,- Kč

Původní cena: 103,- Kč


Hodnocení:


Štěstí na kolečkách - Vladimír Syrovátka z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Štěstí na kolečkách - Vladimír Syrovátka .

Detailní informace

Vychovejte si ve svém těle za pouhé čtyři týdny "tukožroutské" enzymy. Tato kniha bude vaším definitivním řešením problému s nadváhou, neboť v ní najdete návod, jak naučit své tělo intenzivně spalovat tuky - aby se neukládaly a nevytvářely tukové zásoby. Díky změně jídelníčku po dobu přibližně 4 týdnů si "vychováte” ve svém organismu enzymy, které tuky účinně spalují, a které umožní abyste zůstali navždy štíhlí i bez hladovění. Pro nastartování tohoto procesu pro vás autor sestavil jídelníček, který naleznete v této knize společně se spoustou v...ynikajících receptů, s doporučením, jaké potravinové doplňky jsou pro vás vhodné a s čtivým vysvětlením, proč je prostá změna jídelníčku tak účinná. Protože je autor aktivní sportovec, přidal pro vás i své osobní tipy na cvičení pro zpevnění svalstva. Dr. Ulrich Strunz pracuje jako lékař - internista a gastroenterolog. Této metodě hubnutí se věnuje dlouhodobě a díky ní má i přes svůj věk (*1943) skvělou kondici a štíhlou postavu.

Produkt je výrobek značky Dokořán ,distribuovaný s EAN kódem 9788073630515.

Procházet zboží z kategorie Média Dokořán, Knihy Dokořán.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Štěstí na kolečkách - Vladimír Syrovátka a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dokořán a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dokořán najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Štěstí na kolečkách - Vladimír Syrovátka
Právě si prohlížíte...

103,- Kč