Štědrý bylinářův rok II - Švédová Zuzana - 11% sleva

-11%
Štědrý bylinářův rok II - Švédová Zuzana
715 799 672
715,- Kč

Původní cena: 799,- Kč


Hodnocení:


Štědrý bylinářův rok II - Švédová Zuzana z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Štědrý bylinářův rok II - Švédová Zuzana .

Zlevněné zboží

Jsou místa na zemi, která jsou posvátná, jen si k nim dojít, nechat se jimi okouzlit. Rostou tu bylinky a ševelí vítr, jiskří prameny čistých studánek, svítí slunce a k odpočinku láká stín. Člověk se smí natáhnout do zelené trávy, zavřít oči a být chvíli sám pro sebe. Obklopen radostí, která se zhmotňuje v ptačím zpěvu i zvonici na kopci. Jsou taková místa, která nás učí, léčí, přivedou k sobě. Jako bychom zde uchopili celou svou podstatu, od základu narovnali, vyživili kořeny. Tak jako moudře činili též předkové, zapředeni do okamžiků plynoucí...ho dne.Vydejme se společně bylinkovými stezkami, s košíkem plným voňavých léčivek, zadělejme na mast, hojivou tinkturu, uvařme z rána uzdravující sirup. Pomalu plyňme v područí přírody, neboť je moudrá, dávající, laskavá a pro nás. Naučme se opět číst v odkazech předků, pochopme zákony zrození a ticha, živme v sobě pohádky, zvyky a tradice, neboť jsou podstatou, jádrem i cestou. Cestou, která nás přivede na práh milovaného domu, k čistě prostřenému stolu, dlaním, které pohladí. Do zahrádek, kde kvete máta, modravá chrpa, fialový sléz, kde to zní zpěvem a láskou k dobrému.Zavřeme vrátka na petlici a vydejme se dále, do luk a lesů, hájů a luhů, napříč dalším štědrým bylinářovým rokem, který je opět naplněn poznáním a vůněmi.

Produkt je výrobek značky Grada ,distribuovaný s EAN kódem 9788027136452.

Procházet zboží z kategorie Média Grada, Knihy Grada.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Štědrý bylinářův rok II - Švédová Zuzana a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grada a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grada najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Štědrý bylinářův rok II - Švédová Zuzana
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

715,- Kč