Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Star Wars Destiny - Kylo Ren

Star Wars Destiny - Kylo Ren

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Star Wars Destiny - Kylo Ren z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Star Wars Destiny - Kylo Ren .

Detailní informace

Startovní balení karetně-kostkové hry Star Wars Destiny Kapitánka Phasma a hrabě Dooku ve střetu proti Han Solovi a Luke Skywalkerovi v Chrámu Jedi na Coruscantu. Jango a Jabba Hutt útočí na Rey a Finna, zatímco oni procházejí zmrzlými pustinami základny Hvězdovrah. Zahrajte si svou vlastní epickou ságu-setkání, v bitvách ve Star Wars ™: Destiny, se sběratelskou kostkovou a karetní hrou pro dva hráče! V každé hře Star Wars : Destiny, budete seskupovat svůj malý tým ikonických postav a bojovat proti zlým nepřátelům, pomocí kostek a karet ve svém... balíčku. Poslední hráč s postavami, který zůstane, vyhrává hru, ale abyste úspěšně vymanévrovali svého soupeře, budete muset pečlivě zvážit své možnosti a zvýšit svůj balíček s novými kostkami a kartami. Pokud jste se někdy přemýšleli nad tím, kdo by vyhrál souboj mezi dvěma skupinami hrdinů a zloduchů ze Star Wars vesmíru, neexistuje lepší způsob, jak to zjistit, než ve hře Star Wars : Destiny. Starter set obsahuje 24 karet a 9 kostek.

Produkt je výrobek značky Fantasy Flight Games ,distribuovaný s EAN kódem 8594054915509.

Procházet zboží z kategorie Média Fantasy Flight Games, Knihy Fantasy Flight Games.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

349,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Star Wars Destiny - Kylo Ren a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fantasy Flight Games a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fantasy Flight Games najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Star Wars Destiny - Kylo Ren
Právě si prohlížíte...

349,- Kč