Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Správní řád Komentář - Martin Kopecký, Josef Staša, Jana Balounová

Správní řád Komentář - Martin Kopecký, Josef Staša, Jana Balounová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Správní řád Komentář - Martin Kopecký, Josef Staša, Jana Balounová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Správní řád Komentář - Martin Kopecký, Josef Staša, Jana Balounová .

Detailní informace

Správní řád (zákon č. 500/2004 Sb.) je nejužívanějším procesním předpisem, se kterým denně pracují tisíce úředníků a podle kterého se rozhoduje o právech a povinnostech osob v nejrůznějších oborech, v nichž veřejná správa působí. Autorský kolektiv, který komentář ke správnímu řádu napsal, je složen z akademických pracovníků, kteří mají ale i zkušenosti z aplikační praxe na různých úrovních. Je dobře, že skladba autorů zahrnuje jak právníky, kteří se správnímu řízení věnují desítky let, a to již za účinnosti dřívějšího správního řádu č. 71/1967 ...Sb., tak i střední a mladou odbornou generaci. Snad se podařilo v komentáři vyložit nebo aspoň poukázat na některá ustanovení, která jsou sporná a k nimž schází odpovídající judikatura nebo jiné autoritativní výklady. Autoři se snažili přinést nové pohledy na řadu tradičních institutů správního řádu tak, aby je čtenáři mohli v praxi využít. Samozřejmě nelze zaručit, že některý, pro někoho třeba netradiční nebo okrajový názor bude hned každým správním orgánem (nebo soudem) přijat, ale vždy byly pro autory vodítkem ústavněprávní a obecně lidskoprávní argumentace a principy dobré správy, za jejichž pomoci se snažili zákon vyložit.

Produkt je výrobek značky Wolters Kluwer ,distribuovaný s EAN kódem 9788076764224.

Procházet zboží z kategorie Média Wolters Kluwer, Knihy Wolters Kluwer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Správní řád Komentář - Martin Kopecký, Josef Staša, Jana Balounová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wolters Kluwer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wolters Kluwer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Správní řád Komentář - Martin Kopecký, Josef Staša, Jana Balounová
Právě si prohlížíte...

2310,- Kč