Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Soudní lékařství a jeho moderní trendy - Jiří Štefan, Jiří Hladík

Soudní lékařství a jeho moderní trendy - Jiří Štefan, Jiří Hladík

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Soudní lékařství a jeho moderní trendy - Jiří Štefan, Jiří Hladík z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Soudní lékařství a jeho moderní trendy - Jiří Štefan, Jiří Hladík .

Detailní informace

Soudní lékařství se zabývá nejen otázkami medicínskými ale i forenzními a napomáhá k odhalování trestných činů a k prevenci kriminality. Zasahuje do nejrůznějších medicínských i nemedicínských oborů. Kniha poskytuje základní soudně lékařské a medicínsko právní poznatky, jejichž znalost je nezbytná při výkonu zdravotní péče každého lékaře. Kniha je zaměřena nejen na praktickou stránku činnosti soudních lékařů ale i jiných odborníků v medicíně. Je nezbytná proto, aby se dobře orientovali v legislativě a znali svoje povinnosti i práva, což je aktu...ální zvláště v současné době při stoupajícím počtu stížností spojených s poskytováním zdravotnické péče. Vedle soudních lékařů je určena i všem ostatním lékařům a je důležitou studijní pomůckou pro posluchače lékařských fakult, Policejní akademie, příslušníky policie a právníky. Tato učebnice pro pre- i postgraduální studium je bohatě obrazově dokumentována - v knize je 110 černobílých fotografií a na přiloženém DVD najde čtenář dalších 412 barevných fotografií. Poslední učebnice soudního lékařství takového rozsahu byla vydána naposledy před více jak deseti lety v roce 1999. Za tuto dobu došlo k zásadním změnám v našem zákonodárství, od 1. ledna 1010 platí nový trestní zákoník.

Produkt je výrobek značky Grada ,distribuovaný s EAN kódem 9788024735948.

Procházet zboží z kategorie Média Grada, Knihy Grada.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Soudní lékařství a jeho moderní trendy - Jiří Štefan, Jiří Hladík a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grada a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grada najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Soudní lékařství a jeho moderní trendy - Jiří Štefan, Jiří Hladík
Právě si prohlížíte...

474,- Kč