Slunce, seno... - Petr Macek - e-kniha - 20% sleva

-20%
Slunce, seno... - Petr Macek - e-kniha
239 299 1544
239,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Slunce, seno... - Petr Macek - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Slunce, seno... - Petr Macek - e-kniha .

Zlevněné zboží

eBook:,Petr Macek: Slunce, seno… Helena Růžičková a legendární filmová trilogie „My už budeme dávno bradou vzhůru, a Slunce, seno se bude pořád promítat!“ … říkávala Helena Růžičková, která si velmi dobře uvědomovala, že vedle cyklu o rodině Homolkových to jsou právě tři letní komedie Zdeňka Trošky, které její herecké nesmrtelnosti postaví pomník. „Jako Růžičková jsem přestala existovat v roce 1983. Od té doby jsem Škopková,“ dodávala se smíchem představitelka hřmotné vesničanky Mařeny Škopkové, která v Hošticích matriarchálním způsobem diriguj...e život své rodiny – hormony rozbouřené dcery Blaženy, králíky trávícího syna Jirky, pivo milujícího manžela i nemohoucí maminky, upoutané na pojízdné lůžko. I díky ní se tato trilogie stala fenoménem, legendou a kultem, který nejen, že nestárne, ale podle mnohých naopak zraje jako víno. Jak se totiž na následujících stránkách dozvíte, osud těchto filmů zpočátku nevypadal příliš nadějně, ba právě naopak. Jejich tvůrci byli osočováni ze stvoření čehosi podřadného, paskvilu s fekálním humorem, který není hoden toho, aby na něm spočinulo oko socialistického diváka. Neslábnoucí obliba všech tří filmů budiž důkazem, jak hluboce se tehdejší kritici mýlili, a satisfakcí pro ty, kteří šli s kůží na trh. Nejen na samotný vznik filmu od prvních řádek námětu, na nezapomenutelné natáčení, ale i na Helenu Růžičkovou vzpomíná v tomto průvodci drtivá většina herců a tvůrců, kteří jsou ještě mezi námi. A za těmi, kteří s námi už hovořit nemohou, se podíváme alespoň ve vzpomínkách. Nové velkoformátové vydání obsahuje řadu nově objevených fotografií a raritních archivních materiálů!

Produkt je výrobek značky Czech News Center.

Procházet zboží z kategorie Média Czech News Center, Knihy Czech News Center.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Slunce, seno... - Petr Macek - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Czech News Center a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Czech News Center najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Slunce, seno... - Petr Macek - e-kniha
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

239,- Kč