Skripta SKČP Hromadné žaloby

Skripta SKČP Hromadné žaloby
193 193 2177
193,- Kč

Původní cena: 193,- Kč


Hodnocení:


Skripta SKČP Hromadné žaloby z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Skripta SKČP Hromadné žaloby .

Detailní informace

Na sympoziu promluvili JUDr. Jaromír Císař z AK Císař, Smutný, Češka, Mgr. Michal Franěk, náměstek ministra spravedlnosti, doc. JUDr. Jan Tryzna z Právnické fakulty UK, prof. JUDr. Helena Válková, CS.c., poslankyně Parlamentu ČR, JUDr. Jiří Grygar, Ph.D., místopředseda Krajského soudu v Praze, advokát Mgr. Miroslav Krutina a Mgr. Kryštof Kruliš, předseda správní rady Spotřebitelského fóra. Skripta SKČP jsou novým pilotním projektem Stálé konference českého práva v roce 2022. Jejich cílem je rozšiřovat myšlenky, které zaznívají na konferencích, ...sympoziích, kulatých stolech a dalších prezenčních akcích Stálé konference českého práva, i mimo přirozeně (kapacitními důvody či v nedávné době a nepochybně i v budoucnosti krizovými opatřeními) omezený okruh účastníků, s nimiž se můžeme při těchto akcích reálně setkávat. Principem ediční řady Skripta SKČP je zaznamenat průběh jednotlivých akcí, zachovat autentický ráz přednesů a jen s nezbytnou mírou redakčních zásahů, představit nezkresleně a pokud možno v plném rozsahu příspěvky těch, kteří se aktivně účastní akcí jako referenti, koreferenti, startéři rozprav či diskutující.

Produkt je výrobek značky Havlíček Brain Team ,distribuovaný s EAN kódem 9788090872448.

Procházet zboží z kategorie Média Havlíček Brain Team, Knihy Havlíček Brain Team.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

499,- Kč
447,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Skripta SKČP Hromadné žaloby a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Havlíček Brain Team a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Havlíček Brain Team najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Skripta SKČP Hromadné žaloby
Právě si prohlížíte...

193,- Kč