Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sbírka právních předpisů v mezinárodní přepravě

Sbírka právních předpisů v mezinárodní přepravě

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sbírka právních předpisů v mezinárodní přepravě z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Sbírka právních předpisů v mezinárodní přepravě .

Detailní informace

Kniha Sbírka právních předpisů v mezinárodní přepravě:
Sbírka právních předpisů v mezinárodní přepravě představuje ucelený soubor legislativy tvořící základní rámec právní úpravy mezinárodní přepravy a je sestavena tak, aby čtenáři usnadnila práci při aplikaci mezinárodních předpisů v oblasti mezinárodní přepravy.
Pro snadnější orientaci čtenáře kniha řadí jednotlivé právní předpisy do příslušných kapitol dle druhu přepravy. Tyto předpisy jsou pak uvedeny vždy v několika jazykových verzích, kdy po českém znění následují anglické a něm...ecké verze předpisů. Čtenář má tak možnost porovnat úpravu nejen napříč jednotlivými mezinárodními úmluvami přijatými pro daný druh přepravy, ale také porovnat jednotlivá jazyková znění konkrétního dokumentu. Vedle oficiálních předkladů kniha také obsahuje i dosud v České republice nepublikované překlady, které shromáždili autoři publikace, jako jsou např. Standardní podmínky, jimiž se řídí FIATA konosament pro multimodální přepravu, COGSA – americký zákon o přepravě zboží po moři či Haagská námořní pravidla.
Kniha je určena především pracovníkům dopravních a spedičních společností, které se zabývají mezinárodní přepravou, advokátům, soudcům, ale i odesílatelům zásilek, jejich příjemcům a osobám uplatňujícím své nároky vyplývající z přepravy.

Produkt je výrobek značky Wolters Kluwer ,distribuovaný s EAN kódem 9788087480748.

Procházet zboží z kategorie Média Wolters Kluwer, Knihy Wolters Kluwer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sbírka právních předpisů v mezinárodní přepravě a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wolters Kluwer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wolters Kluwer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sbírka právních předpisů v mezinárodní přepravě
Právě si prohlížíte...

1700,- Kč