Saturnin - Zdeněk Jirotka

Saturnin - Zdeněk Jirotka
266 266 802
266,- Kč

Původní cena: 266,- Kč


Hodnocení:


Saturnin - Zdeněk Jirotka z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Saturnin - Zdeněk Jirotka .

Detailní informace

Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal více než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor náleží mezi národní klasiky české humoristické literatury. Román byl úspěšně převeden i do filmové a televizní podoby a od doby svého vzniku se stále znovu objevuje také jako divadelní představení. V roce 2009 se stal nejpopulárnější knihou v čtenářské anketě České televize "Kniha mého srdce", v roce 2018 vyhrál prestižní cenu v soutěži Magnesia Litera v kategorii "Kniha století". Vydání s originálními barevnými ilustracemi Adolfa Borna je ...dostupné také v překladech renomovaných zahraničních bohemistů: anglicky, španělsky, italsky, německy, francouzsky, rusky, polsky, ukrajinsky. Současný překlad do vietnamštiny pořídila Mai Nguyenova. Chystají se další jazykové mutace.

Produkt je výrobek značky Karolinum ,distribuovaný s EAN kódem 9788024652177.

Procházet zboží z kategorie Média Karolinum, Knihy Karolinum.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Saturnin - Zdeněk Jirotka a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Karolinum a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Karolinum najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Saturnin - Zdeněk Jirotka
Právě si prohlížíte...

266,- Kč