S kouzelnickou hůlkou - Felton Tom - e-kniha

S kouzelnickou hůlkou - Felton Tom - e-kniha
349 349 1096
349,- Kč

Původní cena: 349,- Kč


Hodnocení:


S kouzelnickou hůlkou - Felton Tom - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným S kouzelnickou hůlkou - Felton Tom - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Naprostá nezbytnost pro každého fanouška Harryho Pottera. S předmluvou filmové Hermiony – herečky Emmy Watsonové. Doplněno o dosud nezveřejněné fotky z natáčení filmů, které změnily svět. Jaké bylo dospívání uprostřed natáčení toho největšího filmového hitu posledních dekád? Filmový Draco Malfoy, hlavní rival Harryho Pottera, se po letech rozhodl svěřit s těmi nejosobnějšími i nejvtipnějšími vzpomínkami na více než deset let natáčení filmů, jejichž knižní předloha změnila svět a stala se unikátním fenoménem a popkulturním hitem. Jen málo...kdo může tvrdit, že vystudoval tu nejprestižnější kouzelnickou školu světa v Bradavicích. Herec Tom Felton si touto zkušenosti prošel, byť patřil do té nejméně populární a nejobávanější zmijozelské koleje. Kdo z filmového obsazení Tomovi nejvíce přirostl k srdci? Jak to ve skutečnosti bylo s Tomovým románkem s filmovou Hermionou Emmou Watsonovou? A co dokázalo doběla rozčílit obávaného profesora Snapea? Varování! Tato kniha vás přiměje silně přehodnotit vztah k jedné z nejnenáviděnějších filmových postav všech dob.

Produkt je výrobek značky Práh.

Procházet zboží z kategorie Média Práh, Knihy Práh.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

599,- Kč
536,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

S kouzelnickou hůlkou - Felton Tom - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Práh a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Práh najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

S kouzelnickou hůlkou - Felton Tom - e-kniha
Právě si prohlížíte...

349,- Kč