Rudý úder - Chris Ryan - 10% sleva

-10%
Rudý úder - Chris Ryan
447 499 82
447,- Kč

Původní cena: 499,- Kč


Hodnocení:


Rudý úder - Chris Ryan z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Rudý úder - Chris Ryan .

Zlevněné zboží

Kreml na vás nezapomene. Před šesti lety významný ruský důstojník zahraniční rozvědky Nikolaj Volkov, čelící obvinění z prodeje tajných informací britské tajné službě MI6, uprchl z vlasti. Emigroval do Velké Británie, kde žil v ústraní. Kreml vám neodpustí. Před devíti týdny Volkova našli bezvládného na lavičce v parku v londýnském Swindonu. Někdo ho otrávil nervově paralytickou látkou. Volkov však pokus o vraždu přežil. Kreml si vás vždycky najde. Poté, co ho uneslo ruské komando z utajeného střeženého sídla na britském venkově, je Volkov nezv...ěstný. Nemá na vybranou. Utéct nemůže. Zbývá mu jen spolupracovat s nepřáteli, nebo čelit hněvu své vlasti?… Portera a Balda, bývalé vojáky Pluku SAS, pověří MI6 přísně tajnou operací. Jejich cílem je Derek Lansbury, arogantní britský populistický politik, podezřelý ze spolupráce s Moskvou. MI6 se domnívá, že Lansbury plánuje významnou akci, kvůli níž svolává schůzku zástupců evropské krajní pravice. Porter a Bald mají získat informace, které Lansburyho zkompromitují. Porter s Baldem se stávají tělesnými strážci Lansburyho. Mají se vetřít do jeho přízně a zjistit, jaké jsou jeho záměry. Bývalí vojáci rychle zjistí, že Lansbury je součástí rozsáhlého spiknutí, jehož cílem je radikální změna politických poměrů v Evropě. A záleží jen na Porterovi a Baldovi, dvou ostřílených mužích Pluku SAS, zdali svět zůstane ušetřen chaosu…

Produkt je výrobek značky Naše Vojsko ,distribuovaný s EAN kódem 9788020618665.

Procházet zboží z kategorie Média Naše Vojsko, Knihy Naše Vojsko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

299,- Kč
268,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rudý úder - Chris Ryan a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Naše Vojsko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Naše Vojsko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rudý úder - Chris Ryan
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

447,- Kč