Respekt a úcta v porodnictví - 10% sleva

-10%
Respekt a úcta v porodnictví
223 249 194
223,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


Respekt a úcta v porodnictví z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Respekt a úcta v porodnictví .

Zlevněné zboží

Monografie odhaluje hluboký význam dané problematiky, je určena pro odbornou veřejnost, konkrétně pro porodní asistentky, sestry, lékaře (gynekology-porodníky), pro studenty porodní asistence, ošetřovatelství v pregraduální a postgraduální přípravě, pro psychology, pedagogy v oboru porodní asistence a ošetřovatelství.První kapitola se věnuje autonomii ženy, v podkapitolách se zabývá autonomií žen během porodu, jejich právy a potřebami. Druhá kapitola popisuje respektující péči během porodu, v podkapitolách je blíže věnována pozornost spoluúčast...i rodičky na rozhodování, její kontrole nad porodním procesem, porodnímu plánu, podpoře přirozenosti porodu, respektování přirozeného tempa porodu, možnostem rodičky zvolit si porodní polohu a podpoře bondingu po porodu.Třetí kapitola se zaměřuje na přístup zdravotníků při poskytování respektující péče, blíže popisuje charakteristiky poskytovatelů respektující péče a zvlášť se věnuje poskytování respektující péče ze strany porodních asistentek. Čtvrtá kapitola se dotýká důsledků nerespektující péče, v podkapitolách jsou blíže rozebírány obavy, úzkost, strach a posttraumatická stresová porucha. Poslední kapitola je věnována výzkumu.

Produkt je výrobek značky Grada ,distribuovaný s EAN kódem 9788027135080.

Procházet zboží z kategorie Média Grada, Knihy Grada.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Respekt a úcta v porodnictví a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grada a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grada najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Respekt a úcta v porodnictví
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

223,- Kč