Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Regulace v praxi aneb Jak to dělám já - Valter Jaroslav

Regulace v praxi aneb Jak to dělám já - Valter Jaroslav

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Regulace v praxi aneb Jak to dělám já - Valter Jaroslav z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Regulace v praxi aneb Jak to dělám já - Valter Jaroslav .

Detailní informace

Tato kniha by měla sloužit jako praktický pomocník zájemcům o oblast měření a regulace, topenářství a vzduchotechniky. Problematika je rozebrána od základů až po nuance konkrétních okruhů, a proto je v hodná jak pro laickou veřejnost, tak i pro odborníky zmíněných profesí. Najdete zde popis problematiky i praktické řešení zadání. Pro programátory řídicích systémů, je připraven slovní popis v logickém sledu tak, aby byl aplikovatelný na různé druhy řídicích systémů. Tato kniha nemá ambice kompletně popsat celý obor, záměr byl vytvořit "pomocníka... do kapsy" pro projektanty, montážní techniky a softwarové pracovníky měření a regulace. První kapitola se věnujezdrojům tepla. Jsou zde rozděleny podle typu paliva, výkonu, topenářského zapojení a následné regulace. Setkáte se zde se zapojením a regulací jednotlivých kotlů, tak se soustavou kotlů v kaskádním řízení. Následně jsou u jednotlivých celků popsány podpůrné okruhy, včetně možností zapojení. Druhá kapitola je věnovánaspotřebičům tepla a jejich řízení. Stěžejním tématem je detailní popis ekvitermní regulace včetně programátorského postupu, ale neomezuje se jen na toto. Obsahuje informace od individuální regulaci místností přes dálkový dohled pomocí GSM až po úvod do zaregulování průtoku radiátory. Třetí kapitola se věnuje oblastivzduchotechniky a klimatizace. Výchozím materiálem je typická vzduchotechnická sestava popsaná jako celek s doplněním detailních popisů jednotlivých funkčních částí včetně možných programátorských postupů. Poslední část knihy je věnovánaprogramátorům, technikům profese měření a regulace. Najdete zde popis doporučených, praktických a efektivních softwarových a technologických postupů pro realizaci aplikačního softwaru, montáže a oživení zařízení.

Produkt je výrobek značky Ben ,distribuovaný s EAN kódem 9788073002565.

Procházet zboží z kategorie Média Ben, Knihy Ben.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Regulace v praxi aneb Jak to dělám já - Valter Jaroslav a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ben a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ben najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Regulace v praxi aneb Jak to dělám já - Valter Jaroslav
Právě si prohlížíte...

299,- Kč