Red-haired Librarian - Miroslav Bobek

Red-haired Librarian - Miroslav Bobek
336 336 50
336,- Kč

Původní cena: 336,- Kč


Hodnocení:


Red-haired Librarian - Miroslav Bobek z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Red-haired Librarian - Miroslav Bobek .

Detailní informace

A book recommended by world-renowned primatologist and conservationist Jane Goodall: "I have read Miroslav's previous book, Vultures in the Hotel Continental, which I thoroughly enjoyed and look forward to reading the next one. I am quite sure you, the reader, will enjoy Red-haired Librarian as well.” Extraordinary animals, extraordinary people, an extraordinary place… that is Prague Zoo. Take a look behind the scenes of one of the best world zoos through the notes of the Director Miroslav Bobek. You will learn many interesting things from its ...presence and history, you will view the Zoo's premises in Troja as well as travel to see gorillas in Africa and more rare animals in other parts of the world. You will be introduced to conservation projects, organized or supported by Prague Zoo, and you will discover the mystery of the peculiar creature that should have become extinct millions of years ago. The gripping stories are accompanied by unique photographs. Kniha, kterou doporučuje světoznámá primatoložka a ochránkyně přírody Jane Goodall: "Přečetla jsem si Miroslavovu předchozí knihu Supi v hotelu Continental, která se mi moc líbila, a těším se i na další. Jsem si zcela jista, že se Ryšavý knihovník bude líbit také vám, čtenářům." Neobyčejná zvířata, neobyčejní lidé, neobyčejné místo… to je Zoo Praha. Nahlédněte prostřednictvím zápisků ředitele Miroslava Bobka do zákulisí jedné z nejlepších zoologických zahrad světa. Dozvíte se spoustu zajímavostí z její současnosti i historie a podíváte se nejen do areálu v Troji, ale také vycestujete za gorilami do Afriky a za jinými vzácnými zvířaty do dalších částí světa. Seznámíte se s ochranářskými projekty, jež organizuje či podporuje pražská zoo, a odhalíte záhadu podivného tvora, který měl vyhynout již před miliony let. Poutavé vyprávění doplňují jedinečné fotografie.

Produkt je výrobek značky Zoologická Zahrada V Praze ,distribuovaný s EAN kódem 9788088426226.

Procházet zboží z kategorie Média Zoologická Zahrada V Praze, Knihy Zoologická Zahrada V Praze.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Red-haired Librarian - Miroslav Bobek a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zoologická Zahrada V Praze a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zoologická Zahrada V Praze najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Red-haired Librarian - Miroslav Bobek
Právě si prohlížíte...

336,- Kč