Půda pod našima nohama - Kolektiv autorů PERMAKULTURA ( - 10% sleva

-10%
Půda pod našima nohama - Kolektiv autorů PERMAKULTURA (
251 280 1671
251,- Kč

Původní cena: 280,- Kč


Hodnocení:


Půda pod našima nohama - Kolektiv autorů PERMAKULTURA ( z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Půda pod našima nohama - Kolektiv autorů PERMAKULTURA ( .

Zlevněné zboží

Osmnáctý díl edice permakulturních příruček, věnovaný půdě pod našima nohama, se vrací do krajiny, na pole a na zahrádky. Autoři a autorky ve svých článcích předkládají své zkušenosti s různými způsoby hospodaření s půdou. Díky tomu si čtenář v publikaci prostuduje řádky věnované biodynamickému, regenerativnímu a dokonce i současnému konvenčnímu zemědělství. Navíc si však čtenář přijde na své, protože se zde objeví řada praktických rad na tvorbu různých druhů záhonů. Dále zjistí, jak se o půdu starat, aby byla úrodná a plná života, jak k tomu v...yužít biouhel, mykorhizu i domácí preparáty všeho druhu. Dozví se však také praktické rady a tipy, jak půdu pronajímat zemědělcům, kteří ji budou spravovat udržitelným způsobem. Tento díl edice Klíčů k soběstačnosti se věnuje půdě, tedy tomu nejdůležitějšímu, co zemědělec spravuje. A proto pomáhá čtenáři poodhalit tajemný svět mikrobiologie půdy, její komplexitu i složitost. Z praxe se tedy čtenář přenese také do teoretické roviny zemědělství, kde se poučí o jeho historii i o současné zemědělské vědě s výhledem do budoucnosti. S tím souvisí také důležité téma krajinného plánování, které je s kvalitou a využitím půdy neoddělitelně spjato. Obsah: PŮDA A OBŽIVA ? PŮDA - ZDROJ ČÍSLO JEDNA PRO ZAHRADNÍKY (Katka Horáčková) ? VĚDECKÁ CESTA PO DLOUHÁ STALETÍ ANEB CO POTŘEBUJE ŽIVÁ PŮDA? (Jaroslav Záhora) ? PÉČE O PŮDU V KONVENČNÍM ZEMĚDĚLSTVÍ - ZE ZEMĚDĚLSKÉ PRAXE (Boris Bilík) ? MŮŽE SE KONVENČNÍ ZEMĚDĚLSTVÍ "POLEPŠIT"? (Eva Hauserová) ? ÚRODNOST PŮDY V BIODYNAMICKÉM ZEMĚDĚLSTVÍ (Jiří Prachař) ? ZEMĚDĚLSTVÍ POTŘEBUJE REGENERACI (Ivana Šindelková, Ľubomír Marhavý) PŮDA A ZAHRADY ? PŮDA ZÁKLAD ŽIVOTA (Mojmír Vlašín) ? HURÁ DO ZÁHONU ANEB JAKÝ SI MÁM VYBRAT (Katka Horáčková) ? JAK OBOHACOVAT PŮDU NA ZAHRADĚ A ZLEPŠOVAT JEJÍ ÚRODNOST? (Eva Hauserová) ? BIOUHEL - POMOCNÍK PŘI UZDRAVOVÁNÍ PŮDY A KLIMATU (Vilém Řiháček) ? MYKORHIZA: ZLEPŠÍ ODOLNOST ROSTLIN VŮČI SUCHU, STRESU I ŠKŮDCŮM (Kateřina Krňáková) PŮDA A ČLOVĚK ? SOBĚSTAČNOST A JEJÍ PRAKTICKÝ, TEORETICKÝ I SPEKULATIVNÍ ROZMĚR (Václav Cílek) ? ČESKÁ PŮDA SI ZASLOUŽÍ LEPŠÍ PÉČI (Anna Václavíková a kolektiv autorů) ? KRAJINNÉ PLÁNOVÁNÍ POMÁHÁ OZDRAVENÍ PŮDY (Eva Jeníková) NA ZÁVĚR ? KOMIX: COMPOST ART ? TIPY NA KNIHY ? NOVINKY ZE SVĚTA PERMAKULTURY ? OBRAZOVÁ INSPIRACE

Produkt je výrobek značky Permakultura ,distribuovaný s EAN kódem 9788090795556.

Procházet zboží z kategorie Média Permakultura, Knihy Permakultura.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

162,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Půda pod našima nohama - Kolektiv autorů PERMAKULTURA ( a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Permakultura a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Permakultura najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Půda pod našima nohama - Kolektiv autorů PERMAKULTURA (
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

251,- Kč