Pštrosí muž - Ondrej Štefánik

Pštrosí muž - Ondrej Štefánik
357 357 742
357,- Kč

Původní cena: 357,- Kč


Hodnocení:


Pštrosí muž - Ondrej Štefánik z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Pštrosí muž - Ondrej Štefánik .

Detailní informace

Ve svých temně laděných, absurdních povídkách hledá slovenský prozaik a loňský finalista ceny Anasoft litera Ondrej Štefánik (nar. 1978) s postmoderní vervou smysl života, který mu s postmoderní obratností také uniká. Čtenáři je umožněno takříkajíc pod drobnohledem sledovat marnou snahu svérázných postav o nalezení východiska z vlastní existenciální krize či "zlomového okamžiku" jejich života. Autor postupně zkoumá možné únikové východy: altruismus, náboženství, profesní úspěch, lásku, radikální "proměnu"… Jak ovšem s typickým černým humorem na...konec konstatuje povídka, jejíž jméno nese celá kniha, pochybností a bolesti se nelze zbavit, aniž bychom současně přišli také o vlastní lidskost. Smysl pro pointu, ironický nadhled a autorovo tragikomické pojetí existence činí z jeho povídek velmi zábavné, nikoli však povrchní čtení.

Produkt je výrobek značky Inaque.sk ,distribuovaný s EAN kódem 9788089737048.

Procházet zboží z kategorie Média Inaque.sk, Knihy Inaque.sk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pštrosí muž - Ondrej Štefánik a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Inaque.sk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Inaque.sk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pštrosí muž - Ondrej Štefánik
Právě si prohlížíte...

357,- Kč