Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

První muž, který mě zradil, byl můj otec - Lucie Jandová, Dana Kaplanová - 62% sleva

-62%
První muž, který mě zradil, byl můj otec  - Lucie Jandová, Dana Kaplanová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


První muž, který mě zradil, byl můj otec - Lucie Jandová, Dana Kaplanová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným První muž, který mě zradil, byl můj otec - Lucie Jandová, Dana Kaplanová .

Zlevněné zboží

Otcovské zranění je tématem další knihy autorského tandemu Lucie Jandová a Dana Kaplanová. Po úspěšném bestselleru Temné matky a jejich dcery přicházejí s knihou, která se pouští do problematiky tíživých vztahů mezi dcerami a otci. Dopad nefunkčních vazeb, ať už proto, že otec v rodině chyběl, opustil ji, nebo nenaplnil otcovskou roli, bývají pustošivé. Předobraz prvního muže v životě ženy ovlivňuje její partnerské vztahy. Neexistuje důkaz, že každá žena, která má vztahové problémy, prožila zranění od otce. Ale ta, co ho prožije, problémy ve vz...tazích mívá. Až to vyvolává dojem zákonitého procesu, zaznívá v knize. Autorky se však nespokojily s poukazem na neutěšenost takového stavu, ale hledají řešení. Zamýšlejí se nad otcovstvím jako takovým i nad historickými a společenskými souvislostmi, které ho utvářely. Dospívají k závěru, že zdravá mužská síla ve společnosti chybí a otcovství je třeba vrátit jeho důležitost. V knize zaznívají názory odborníků a psychologů a je doplněna autentickými příběhy žen, které se rozhodly o svém vztahu a otcem a partnery promluvit veřejně.

Produkt je výrobek značky Jandová Lucie ,distribuovaný s EAN kódem 9788027077250.

Procházet zboží z kategorie Média Jandová Lucie, Knihy Jandová Lucie.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

První muž, který mě zradil, byl můj otec - Lucie Jandová, Dana Kaplanová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jandová Lucie a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jandová Lucie najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

První muž, který mě zradil, byl můj otec - Lucie Jandová, Dana Kaplanová
Právě si prohlížíte... - 62% sleva

69,- Kč