Přísně tajné - Elle Kennedy, Sarina Bowen - e-kniha

Přísně tajné - Elle Kennedy, Sarina Bowen - e-kniha
269 269 1815
269,- Kč

Původní cena: 269,- Kč


Hodnocení:


Přísně tajné - Elle Kennedy, Sarina Bowen - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Přísně tajné - Elle Kennedy, Sarina Bowen - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,HumříKraťasy, 21 letSportovec. Potají magor do přírodních věd. Zatraceně sexy.HumříKraťasy: Tak. Je to tady. K narozeninám by moje přítelkyně ráda trojku.Hříšník3: Tak to jsi na tý správný seznamce.HumříKraťasy: Už jsi nad tím někdy přemýšlel? Že by sis užil s jiným klukem?Hříšník3: Pořád. Jsem za rovný příležitosti. Co ty?HumříKraťasy: Ehm…Hříšník3, 21 letStudent oboru finance. Potají striptér. Zatraceně sexy.Hříšník3: Já bych to bral, jestli i ty. Můj život je teď tak trochu jeden velkej chaos. Škola, práce, stres s rodinou. Jo, a taky... bydlím s tím nejotravnějším klukem na světě. Potřebuju rozptýlení. Určitě to tak chceš?HumříKraťasy: Možná to chci o něco víc, než by se mi chtělo přiznat.Hříšník3: Hele, posouvat hranice je fajn, na tom není nic špatnýho…HumříKraťasy:To říkej mýmu fotrovi, co potřebuje mít všechny pod palcem. A navíc co když bude ta trojka trapas?Hříšník3: Tak to bude trapas. Se přece pak už nikdy nemusíme vidět, ne? Hlavně mi slib, že se do mě nezamiluješ.HumříKraťasy: To by byla docela změna…

Produkt je výrobek značky Baronet.

Procházet zboží z kategorie Média Baronet, Knihy Baronet.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Přísně tajné - Elle Kennedy, Sarina Bowen - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Baronet a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Baronet najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Přísně tajné - Elle Kennedy, Sarina Bowen - e-kniha
Právě si prohlížíte...

269,- Kč