Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Případy Soudce Ti Hodný, zlý a soudce Ti

Případy Soudce Ti Hodný, zlý a soudce Ti

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Případy Soudce Ti Hodný, zlý a soudce Ti z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Případy Soudce Ti Hodný, zlý a soudce Ti .

Detailní informace

Kniha Případy Soudce Ti Hodný, zlý a soudce Ti :
Existuje souvislost mezi vraždou válečného hrdiny rozřezaného na kusy, podezřelými aktivitami věhlasného kaligrafa, záhadným zmizením sbírky nefritů a nejasnostmi v manželství obchodníka s čajovými konvicemi? Zatímco v jeho podprefektuře padají hlavy, soudce Ti se snaží zjistit, co skrývá choť dovozce čajových konvic, překrásná paní Li. Jako by samotné vyšetřování těchto vražd nestačilo, mandarína každou noc povolává přízrak a vyžaduje způsobný pohřeb. S rozplétáním příze této navýsost čínsk...y důmyslné zápletky ctihodnému soudci Ti pomáhá jeho věrný pobočník Tao Kan, nenapravitelný kapsář neschopný opustit svědkův příbytek s prázdnými kapsami.
Frédéric Lenormand (nar. 1964) je francouzský spisovatel historických a detektivních románů a literatury pro děti a mládež. Vystudoval ruský, anglický a italský jazyk a následně pokračoval ve studiu na Institutu politických studií v Paříži a na Sorbonně. Během devadesátých let získal řadu různých ocenění za historické romány a detektivky, proto se začal literární dráze věnovat naplno. Vedle série detektivních případů z období Francouzské revoluce se rozhodl věnovat příběhům čínského soudce Ti a stal se tak pokračovatelem slavného Roberta van Gulika.
Z francouzštiny přeložila Vlasta Misařová.

Produkt je výrobek značky Garamond ,distribuovaný s EAN kódem 9788074074882.

Procházet zboží z kategorie Média Garamond, Knihy Garamond.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Případy Soudce Ti Hodný, zlý a soudce Ti a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Garamond a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Garamond najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Případy Soudce Ti Hodný, zlý a soudce Ti
Právě si prohlížíte...

239,- Kč