Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Prckův deník - Prvních 1000 dní mého života - Michal Široký, Jaromír Štejnar

Prckův deník - Prvních 1000 dní mého života  - Michal Široký, Jaromír Štejnar

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Prckův deník - Prvních 1000 dní mého života - Michal Široký, Jaromír Štejnar z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Prckův deník - Prvních 1000 dní mého života - Michal Široký, Jaromír Štejnar .

Detailní informace

Když miminko roste, mají z toho největší radost jeho rodiče. Každé přetočení, posazení, úsměv, první krůčky, první slova, to vše plní rodiče neskutečnou láskou. Byla by opravdu škoda si tyto jedinečné okamžiky neuchovat. A kdo by to dokázal lépe než právě rodič, který prožívá každý pokrok. S naší knihou můžete tyto krásné milníky shromažďovat na jednom místě a psát tak začátek příběhu Vašeho děťátka. Vzpomínky na všechny významné události budou naplňovat Vaše srdce ohromnou radostí, kterou můžete sdílet se svými přáteli, příbuznými a jednou tak...é právě s hlavním hrdinou tohoto příběhu, jenž si v dospělosti rád přečte, jakých neskutečných úspěchů dosáhl díky Vaší péči a lásce. Uvnitř knihy najdete také praktický zápisníček, který můžete mít neustále u sebe, a kdykoli tak zachytit všechny úžasné momenty Vašeho dítka.

Produkt je výrobek značky The Wrr ,distribuovaný s EAN kódem 9788027046195.

Procházet zboží z kategorie Média The Wrr, Knihy The Wrr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Prckův deník - Prvních 1000 dní mého života - Michal Široký, Jaromír Štejnar a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce The Wrr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku The Wrr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Prckův deník - Prvních 1000 dní mého života - Michal Široký, Jaromír Štejnar
Právě si prohlížíte...

159,- Kč