Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Poznávejte Česko atlas & průvodce 1:15 0000

Poznávejte Česko atlas & průvodce 1:15 0000

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Poznávejte Česko atlas & průvodce 1:15 0000 z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Poznávejte Česko atlas & průvodce 1:15 0000 .

Detailní informace

Spojení plnohodnotného autoatlasu v měřítku 1:150 000 (včetně turistických cest) s nabídkou a informacemi o atraktivních místech a objektech jistě oceníte nejen při plánování Vašeho víkendu či dovolené, ale především při pobytu v "neznámém prostředí". Určitě znáte situace, kdy Vás už nebaví ležet na slunci u rybníka a přemýšlíte, čím Váš pobyt oživit, jak zabavit děti, jak překonat deštivé počasí apod. Tento atlas Vám pomůže takové chvíle vyřešit a nabídne Vám návštěvu zajímavých míst v nejbližším okolí. Stačí jen najít stránku v autoatlase, kd...e právě pobýváte, a nabídka objektů je Vám k dispozici. Atlas je zaměřen pro rodinné výlety a návštěvy atraktivních míst. Publikace nabízí výběr přes 1 700 objektů od hradů, zámků, rozhleden přes muzea, přírodní památky, zoologické a botanické zahrady, jeskyně až po nabídku aquaparků, lanových center apod. Pro snazší orientaci jsou objekty tématicky rozlišeny a podle stupně atraktivity označeny hvězdičkami. Předností publikace je její orientace na aktuálnost a stručnost. Většina uživatelů ocení údaje o orientační provozní době, orientačních cenách, přístupnosti, bezbariérovosti objektu pro invalidy a kontaktní údaje buď přímo na daný objekt nebo nejbližší informační středisko, kde si lze zjistit další, popřípadě aktuálnější informace. Atlas je doplněn oborovými rejstříky s přehlednými mapkami a kompletním abecedním rejstříkem. A třešnička nakonec – u každého objektu je uvedena GPS souřadnice, takže stačí do Vaší navigace zadat Vaši souřadnici a souřadnici objektu….. a můžete vyrazit.

Produkt je výrobek značky Shocart ,distribuovaný s EAN kódem 9788072246502.

Procházet zboží z kategorie Média Shocart, Knihy Shocart.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Poznávejte Česko atlas & průvodce 1:15 0000 a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shocart a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shocart najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Poznávejte Česko atlas & průvodce 1:15 0000
Právě si prohlížíte...

499,- Kč