Později - Stephen King - audiokniha

Později - Stephen King - audiokniha
329 329 283
329,- Kč

Původní cena: 329,- Kč


Hodnocení:


Později - Stephen King - audiokniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Později - Stephen King - audiokniha .

Detailní informace

Audiokniha:,Jmenuju se Jamie Conklin a myslím, že tohle je horor. Přesvědčte se sami... Jamie má sice do dospělosti ještě daleko, ale o životě i smrti už toho ví mnohem víc, než by sám chtěl. Otce nikdy nepoznal a jeho maminka, newyorská literární agentka, zápasí v době ekonomické krize o holé živobytí. Tehdy chlapec poprvé vědomě využije svůj neobvyklý dar a s jeho pomocí se jim začne dařit lépe. Ani potom jej ovšem matka nepřestává nabádat, aby svou schopnost před světem nadále tajil. Jednoho dne je ale nucen ji použít ve službách policie pro... záchranu nevinných lidských životů. A tehdy se přesvědčí o tom, že s některými věcmi je lepší si příliš nezahrávat. Jenže na zavření pomyslných dveří už je bohužel pozdě – do našeho světa jimi proklouzlo něco, co dospívajícímu Jamiemu v dalších letech nedá spát… Svižně odvyprávěný a nečekaně zábavný thriller říznutý hororovým nadpřirozenem. „Tohle je Kingova superschopnost – od samého počátku nás vtáhne do svého příběhu.“ – Stephen Graham Jones, The Washington Post. „Zábavné a podnětné čtení – jeden z titulů, které si musíte přidat na svůj čtenářský seznam pro rok 2021.“ – Michael J. McCann, New York Journal of Books.

Produkt je výrobek značky Onehotbook.

Procházet zboží z kategorie Média Onehotbook, Knihy Onehotbook.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Později - Stephen King - audiokniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Onehotbook a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Onehotbook najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Později - Stephen King - audiokniha
Právě si prohlížíte...

329,- Kč